Vata Minerala Dopuri Rotunde Starter Prize Hidroponice Crească Dopuri De Vată Minerală Culturile De Cultivare

  • 19.76lei
  • 38.75lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere

Acestea sunt pe larg în hidroponice, fabrica de producție de legume, fructe și flori.Este potrivit pentru Combinate cu tehnologii moderne, cum ar fi irigarea prin picurare, se poate crește foarte mult rata de creștere a culturilor, creșterea eficienței producției și calității recoltei, și de a reduce costurile de producție.

Caracteristici

- Realizate din piatră filate în bomboane de bumbac - fibre, Butași Înrădăcinare clona plante, germinație și mai mult.|- Oferă 20% atunci Când Saturate - Absoarbe soluție de nutrienți păstrând în același timp o multime de rapidă creștere rădăcină!|- UȘOR DE TRANSPLANT - Mult mai ușor decât începând din sol!Predrilled găuri de plantare face însămânțarea și propagare o briza.hobby și comerciale producători.| - Cresc Cuburi sunt anorganice și precisă pentru ajustarea pH-ului,care asigurați-vă că plantele au o creștere mai bună a mediului, de a crește rata de germinare.|- Acestea sunt pe larg în hidroponice, începând, butași, propagarea și așa mai departe.Mult mai ușor decât începând din sol!Acestea sunt gradinarit hobby și cultivatorii comerciali.

- Material:.

- Dimensiune: Aproximativ 0. 79X0. 79X1. 18inch/ 2. 00X2. 00X3. 00cm

- Realizate din filate în bomboane de bumbac - fibre, Butași Înrădăcinare clona plante, germinație și.

- Oferă 20% atunci Când Saturate - Absoarbe soluție de nutrienți păstrând în același timp o multime de rapidă creștere rădăcină!

- UȘOR DE TRANSPLANT - Mult mai ușor decât începând din sol!Predrilled găuri de plantare face și propagare o briza.hobby și comerciale producători.

- Cresc Cuburi sunt anorganice și precisă pentru ajustarea pH-ului, care asigurați-vă că plantele au o creștere mai bună a mediului, de a crește rata de germinare.

- Astea sunt pe scară largă în hidroponice, începând, butași, propagarea și așa mai departe.Mult mai ușor decât începând din sol!Acestea sunt gradinarit hobby și cultivatorii comerciali.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu