Scurte Tratate De Anvelope Auto Rim Peria Butuc Roata Curățare Perii De Nylon De Anvelope De Curățare Detaliază Perie Anvelope Mașină De Spălat Instrument

  • 29.37lei
  • 45.16lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere Culoare: Gri Material: Nylon Caracteristici:

- Multi-scop și funcțional pentru toate tipurile de masina, cauciucuri, precum și curățarea pardoselilor, mașină de pardoseli, trepte, de uz casnic rosturi faianta, etc.

- Realizate din peri din nylon cu un non-alunecare mâner pentru prindere confortabilă.

- Anvelope perie de curățare, instrument eficient pentru a ajuta cu ușurință curat sau o perie orb colțuri sau greu-la-ajunge la piese auto.

- Dimensiunea portabil, ușor de depozitat in masina.Convenabil de a folosi ori de câte ori aveți nevoie de ea.Locul de Aplicare: - Masina de Evacuare a Aerului, Panoul de Instrumente, Cusături, Jaluzele, Tastatura, etc. Notă:

- Cârpă de curățare și mătură cap poate fi detasabila, usor de curatat.Greutate produs: 150 G / 5.29 Grame Dimensiuni Produs (L*W*H): 250*70*70 MM / 9.84*2.76*2.76 Cm Greutate Pachet: 155.0 G / 5.47 Uncii Dimensiuni Pachet (L*W*H): 255*75*75 MM / 10.04*2.95*2.95 Inci Ambalaje de vânzare cu Amănuntul: Da, Culoare Cutie Pachetul include Pachetul Inclusiv:

1 x Cauciuc Perie de Curățare

  • Tip De Material - nailon
  • Origine - China Continentală
  • Culoare - Gri

Rating

Scrie Un Comentariu