Centrul auto Console Organizer Tava Durabil Cotiera ABS Secundar Cutie de Depozitare Depozitarea Ordonare Cotiera Auto Accesorii de Interior

  • 85.72lei
  • 171.44lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Puncte:

1.Calitate superioară: Aceasta cutie de depozitare este realizat din inodor și materiale ecologice, cum ar fi ABS durabil și silicon, care sunt nedeformabil si rezistent la uzura, asigura o utilizare de lungă durată.

2.Economisi Spațiu: Cu această cutie de depozitare, puteți face utilizarea rațională a spațiului în mașină și stoca elemente de frumos.Multi-compartiment proiectare vă permite să organizați lucrurile prin diviziune si clasificare, ceea ce face masina interior mai curat și spațios.

3.Superb Artizanale: Cu un aspect neted și fără bavuri, această cutie de depozitare nu este ușor de a sparge și poate absorbi șocul, reducerea zgomotelor anormale cauzate de scuturare de conducere elemente.De asemenea, are un design anti-derapare pentru a preveni alunecarea.

4.Instala pur și Simplu: puteți instala și a elimina această cutie de depozitare cu ușurință și rapid, fără șuruburi sau lipici.Ea are un non-distructive directe instalare design care economisește timp și energie.

5.Aplicație completă: Această cutie de depozitare se potrivește îndeaproape cu cotiera cutie de masina original, făcându-l potrivit pentru cele mai multe modele.Aceasta nu afectează deschiderea și închiderea capacului, și este netedă și liberă, fără bruiaj.

Un puternic și durabil accesoriu pentru masina ta.Ea are un multi-compartiment proiectare pentru a stoca obiecte de frumos și convenabil.Anti-alunecare de suprafață previne alunecarea și alunecare.Se potrivește îndeaproape cu cotiera cutie de masina original, astfel încât să puteți instala cu ușurință și rapid.Economisi timp și energie cu masina asta cotiera cutie.

Caietul de sarcini:

1. Nume produs: Masina Cotiera Cutie Depozitare

2. Produs material: ABS+silicon

3. Greutate produs: despre 500g

4. Dimensiune ambalare: 19*8*22CM (7.48*3.12*8.66 inch)

Memento: dimensiune Produs/imagini manual sunt evaluate și luate, te rog iartă-mă pentru o abatere

Lista De Ambalare:

Cutie De Depozitare*1

  • Tip - Parasolar Sac De Depozitare
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Material - ABS + Silicon

Rating

Scrie Un Comentariu