3X Etaj Mount Magnet Ușă Dop - Magnetic Invizibil stație de Ușă, Magneți Ușa se Oprește Perete Prop Țineți Deschis (Silver)

  • 73.95lei
  • 98.59lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Feedback-ul 1.Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.vă rog, amintiți-vă să ne dea de cinci stele, ca recompensa! 2.Dacă nu ești mulțumit de produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă putem oferi cele mai bune soluții, Vom serviciu de satisfacție

MATERIAL DURABIL: magnetic ușă dop este fabricat din oțel Inoxidabil .La periat finisaj din oțel inoxidabil rezistă de zi cu zi uzură și coroziune pentru durabilitate pe termen lung și fiabilitate.magnetic ușă dop pe teren fără denivelări nu va excursie picioare, închideți ușa la blocarea piesa va numai în sus.Ușor de curățat

MAGNETICE PUTERNICE: magnetic Puternic ușa opri ține ușa trântită de vânt și evită ușa fiind închisă brusc.Puternic magnetice de putere va ține ușa deschisă și pentru a preveni ușile de la lovindu-se de perete adiacente.Ușa stop buton central de pe prima placă de primăvară-încărcate pentru a absorbi impactul.Pur și simplu exercite o presiune minimă pentru a elibera ușa.

DOUĂ METODE de INSTALARE: puteți folosi doar stick tampoane pe ușa de perete și secțiuni fără găurire.De asemenea, se pot instala cu șuruburi, dacă doriți pentru a face instalarea mai permanent.Magnetic ușă dop poate fi montat vertical pe podea sau orizontal pentru șipci sau de perete.

POTRIVIT OCAZII: ușa Noastră dopuri sunt potrivite pentru ușile cu 5-12mm spațiul dintre ușa de jos și etaj, cel mai mic spațiu între ușă și podea, magnet mai puternic va fi.Clasic conceput ușă dop, magnetic ușă dop poate fi folosit in dormitor, baie, birou sau alte locații.

Culoare:argint

Material:otel Inoxidabil

Dimensiuni:6cm

Conținutul Pachetului:

3 x Magnetice Usa Stop

3 x Bandă Dublu-Adezivă

6 x Șurub

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu