1buc Mop Refill Pânză Mop Tampoane Înlocui o Parte Triunghi Cârpă Cârpă din Microfibră de Curățare de uz Casnic Instrument Toaletă, Baie Etaj Curat

  • 13.78lei
  • 20.57lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristică

1.100% de brand nou și de înaltă calitate

2.Potrivit pentru Podea, Perete Curat

Acest rotativ reglabil curățare mop adoptă forma de triunghi, și 360° mop rotativ cap vă permite să curățați de praf la orice unghi, fără a lăsa pete moarte.Elimina cu ușurință praful peste tot în casă.

Acest spin mop este confectionat din microfibra mop pânză, care este robust și durabil.În același timp, care poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

ușor pentru a curăța praful din colțuri moarte, plafoane, sticlă, etc. Foarte absorbant, se poate absorbi rapid apa în termen de 5 secunde și are o super capacitate de adsorbție, care blochează ferm în praf.

Imitație de spălare de mână, răsuciți-l stoarce de curățenie, push-pull automat de stoarcere de apă, spune la revedere de la greoaie de curățare, și instantaneu face mop uite nou brand.

Curățare mop pot fi stocate în colțurile verticale, sau spânzurat în baie, ocupând mai puțin spațiu și uscare rapid.Funcționează cu: Piatra, Faianta, Laminat, Lemn, Vinil, Bambus, Ciment, Șipci și Gips-carton.

1.material: Microfibră Pânză

2.culoare: Ca imagini arată

3.dimensiune: ca imaginea prezinta

Pachetul include:1 buc

Notă:

Vă rugăm să permiteți eroare minoră din cauza manuală de măsurare.

Culorile pot fi un pic de diferenta pentru alt monitor de afișare.

  • Nume De Brand - ZMONH
  • Origine - China Continentală
  • Caracteristică - Eco-friendly

Rating

Scrie Un Comentariu