Suport pentru Laptop de Răcire din Aluminiu PC-ul de Bază Titularul Desktop Suport Reglabil Tablete Calculator Stand pentru Notebook Macbook-Uri

  • 90.60lei
  • 150.96lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Aliaj de aluminiu de Răcire PC Suport stativ Reglabil Computer Comprimat Stand pentru Notebook Macbook-Uri

Caracteristici:

Acest suport pentru laptop se poate regla înălțimea și unghiul de laptop pentru a menține o postura sanatoasa pentru a minimiza oboseala gât sau la nivelul coloanei vertebrale probleme.

Nu este nevoie de a utiliza orice instrumente de ajustare, doar apăsați și trageți în funcție de nevoile dumneavoastră, și este pliabil, ușor pentru a stoca, și mânerul gaura este conceput pentru transport ușor.

Făcute de înaltă calitate din aliaj de aluminiu, este puternic și durabil, dar nu este nevoie să vă faceți griji despre swinging.Pad silicon pe partea de sus a standului este durabil și non-alunecare, care poate proteja computerul de la zgârieturi și alunecarea.Pad silicon pe partea inferioară a suportului poate asigura stabilitatea produsului, chiar și atunci când tastați.

Special prelucrate din aliaj de aluminiu material, îngrijite și aspectul delicat, usor de curatat, anti-rugina, anti-zero, căldură conductoare din aliaj și ventilate gol design, putem, împreună, să se răcească la computer și pentru a preveni supraîncălzirea.

Acesta poate fi folosit în mai multe ocazii, cum ar fi birouri, săli de ședințe, biblioteci, magazine de cafea, bucătărie și teatre muzicale, pentru depozitarea laptop-uri, tablete, proiectoare, meniuri, muzică, cărți, reviste, etc. Cadouri pentru prieteni și familie.

Caietul de sarcini:

Culoare: Argintiu/Gri

Dimensiune: Vezi imagini

Potrivit pentru: 11-17 inch laptop-uri și tablete

Material: aliaj de Aluminiu + silicon

Greutate: 700g/1.54 lb

Funcția: Pliabil suport pentru laptop și de jos gol design

Pachetul include:

1 X suport pentru Laptop

Notă:

1.Din cauza luminii și a setării de rezoluție diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensional diferenta din diferite manuale de măsurare.

Tag-uri: gravarea cu laser de metal scrisoare, surpriza estetice autocolante, gravare laser panou de metal, aluminiu desktop suport

  • Material - Aliaj de aluminiu
  • Cerere - Laptop
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - Colohas

Rating

Scrie Un Comentariu