Centura De Funcționare Impermeabil Borseta De Fitness Talie Husă De Antrenament Sportiv De Talie Exercițiu Talie Sac Pentru Rularea Sală De Fitness Maraton De Ciclism

  • 22.96lei
  • 45.92lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Puncte:

1、【Durabil și rezistent la apa】Această Talie Sling Bag este fabricat de înaltă densitate rezistent la apă și rezistentă la rupere, material lycra oferind durabilitate de lungă durată împotriva activitățile de zi cu zi.

2、【Talie Reglabila】nu este nevoie să căutați pentru dreptul de dimensiunea de funcționare betelie mai.Noastre de Alergare se potrivește dimensiuni talie, de la 23,6 la 48.8 inch, care asigură Că nu se mișcă, se zbate, saritura, sau să treacă peste.

3、【Rămâne în condiții de Siguranță】Rămâne în condiții de siguranță și vizibile în timp ce rulează sau mersul pe jos pe timp de noapte sau în condiții meteorologice nefavorabile cu Impermeabil borseta cu un design reflectorizant.Cu un jack pentru căști, vă puteți bucura de o mai plăcută și relaxată experiență de sport.

4、【Brethable și Confortabilă】Această Talie Subțire Pachet confortabil larg respirabil curea de umar ajuta la ameliorarea stresului de la talie și să ofere confort.

5、【Multi-Funcție】Nostru Fanny Pack adaugă culoare în viața ta de sport.Ideal pentru fitness, sală de gimnastică antrenamentele, mersul pe jos, jogging, ciclism, alpinism, de călătorie, și activități în aer liber.

Caietul de sarcini:

Nume: Sport buzunar

Material: material Lycra

Caracteristici: usoare, de mare capacitate, usor

Potrivit pentru talie: 60-123cm/23.62-48.43 în

Produsul curea: chingi reglabile

Lista de ambalare:

1* Centura De Funcționare

  • Material - Microfibra
  • Origine - China Continentală
  • Numele Departamentului - Unisex

Rating

Scrie Un Comentariu