Vehicul cu LED-uri Lampa de Lucru Rezistent la Impact Durabil Barca a CONDUS Lumina de Lucru Robust de Construcție 16W pentru Vehicul Off-Road pentru Yacht

  • 149.86lei
  • 199.80lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Vehicul cu LED-uri Lampa de Lucru Rezistent la Impact Durabil Barca a CONDUS Lumina de Lucru Robust de Construcție 16W pentru Vehicul Off-Road pentru Yacht

Caracteristică: 1. Montarea: LED lumina de lucru este elaborat fabricat si proiectat pentru camion, vehicul off-road, barca, iaht și de iluminat exterior.

2. Ultra Luminos: sunt 8 lumini LED-uri luminoase, care oferă luminoase și alb ray pentru vizibilitate clară pierderi mici de putere, și de mare stabilitate, care vă permite să observe mediul înconjurător în mod clar.

3. Mai bine Disipare a Căldurii: lumina produsă de LED-uri lampa de control nu generează căldură mare, și rapid de răcire radiatorul de aluminiu poate extinde în mod eficient durata de viata de lumina margele.

4. Extrem de rezistent la apa: impermeabil rating IP67, iar întreaga structură este complet sigilat.Lucru lampa are un radiator de aluminiu durabil carcasa si suport din otel inoxidabil, care este anti rugina si extrem de stabil, chiar potrivit pentru cerintele mediului marin.

5. Largă Aplicabilitate: Această lampă este proiectată cu o gamă largă de tensiune de 12‑24V, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji despre tensiunea fiind prea mare pentru a fi utilizate.Este potrivit pentru rulota, barca, RULOTA, yacht tavan, baie, hol și orice alt loc care trebuie să fie aprinse.

Caietul de sarcini:

Tip de element: LED Lumina de Lucru

Tensiune: 12V-24VDC

Lampa De Șirag De Mărgele: 8 Margele Lampa

Cablu de alimentare Lungime: 50cm

Rezistent la apa: IP67 rezistent la apa

Lampă De Corpul Material: Aluminiu

Culoare Lumina: Alb

Putere: 16W

Aplicație: Această lampă de lucru poate fi folosit ca off-road lumina, yacht de plafon lumina, CONDUS lumina de lucru, și potrivit pentru masina sau iaht de iluminat în aer liber.

Lumina De Cabluri:

Firul negru este conectat la polul negativ

Firul roșu este conectat la polul pozitiv

Lista de pachete: 1 x Lumina de Lucru

  • Nume De Brand - ESTINK
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu