10 Inch Deschizator 1 Pereche Universal Dispozitiv de Încărcare NAB Hub Adaptoare Aliaj de Aluminiu Robust pentru rolă La Rolă Bandă Recorder

  • 244.67lei
  • 429.26lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

10 Inch Deschizator de Lustruit Aliaj de Aluminiu Universal Dispozitiv de Încărcare NAB Hub Adaptoare pentru Studer ReVox pentru Akai pentru Teac

1. [Mai multe Aplicații] Toate de metal NAB hub adaptoare pentru Studer ReVox, pentru Akai, pentru Teac și alte 10in la role înregistratoare cu bandă pentru a satisface diferite de utilizare are nevoie.

2. [Lustruit Manopera] NAB hub adaptoare sunt superb lucrate cu metal lustruit mâner și bază de metal pentru o dimensiunea exactă și perfectă pentru 10 inch dimensiune.

3. [Blocare] lustruit NAB hub adaptoare de bază este blocat și non reglabil, cu slăbite, standard ridicat de rotație concentricitate și nu tremura.

4. [Structură robust] O pereche de 10 inch deschidere, toate realizate din aliaj de aluminiu premium material, structura de ansamblu este robust și nu ușor de deteriorat.

5. [Easy Pentru a Instala] rolă la Rolă bandă recorder universal dispozitiv de încărcare, usor de instalat, nu complicat de instrumente și măsuri, comod și simplu de utilizat.

Caietul De Sarcini: Tip De Element: Deschizator

Material: Aliaj De Aluminiu

Aplicabile Dimensiune: 10 Cm

Potrivit: Pentru Studer ReVox, pentru Akai, pentru Teac, etc, de la Role și Benzi

Cum să Utilizați: Ia produsul și să-l utilizați

Lista de pachete: 2 x 10 Inch Deschizator

  • Tip De Element - Tampoane Pentru Urechi
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu