Smart 360 De Grade Capete De Schimb Periuta De Dinti Electrica Copii Adulți Silicon Automată Cu Ultrasunete A Spalat Pe Dinti

  • 3.49lei
  • 5.12lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Draga Dropshipper, putem oferi profesionale, picătură de transport maritim de servicii. 1.Avem stoc suficient pentru a satisface comanda mare pe zi. 2.Face Vrac CSV picătură de transport maritim 3.Pentru RU, SUA, AU, CA, UK,BR, de transport maritim este rapid. 4.Rapid de transport maritim în 48 de ore 5.Nici facturi ,chitanțe , ofertă promoțională, dacă vă lăsați note (daca vrei, putem oferi) Dacă doriți picătură de transport maritim, vă rugăm să ne contactați!

whatsapp:+8615920121964

Wechat:LMD7946

Skype:live:b0e0aa6a3e86d138

Smart 360 De Grade Capete De Schimb Periuta De Dinti Electrica Copii Adulți Silicon Automată Cu Ultrasunete A Spalat Pe Dinti

Caracteristică:

1.360° în formă de U all-inclusive margine.Perie moale capul curata intre dinti profund, fara a rani gingiile.

În același timp, se poate ucide 98% din în gură.

2. Design potrivit orale ale copiilor de diferite vârste.

3. Cap perie vibrează rapid, și fizic lumină rece ajunge la adâncimi de dinți, și efectul de curatare este foarte deosebite;

În același timp, silicon cap de periuta de dinti foloseste silicon fâșii subțiri pentru a acoperi expuse dinți în toate direcțiile pentru a obține dinți curați, fără unghiuri moarte.

Caietul de sarcini:

Nume: 360°în formă de U periuta de dinti din silicon de înlocuire cap

Material: silicon de calitate Alimentară

Produs dimensiune și greutate:

3-7 ani copil versiune: 45*36*20mm/1.77*1.42*0.79"; 10g

7-18 ani copii vechi versiune: 52*42*20mm/2.05*1.65*0.79"; 15g

Versiune Adult peste 18 ani: 65*46*20mm/2.56*1.81*0.79"; 20g

Metoda de ambalare: o singură OPP sac, de ambalare.

Dimensiuni:

C Forma 2-6 ani: 5*3 cm/1.97*1.18"

U Forma 2-6 ani: 4.5*3.6 cm/1.77*1.42"

U Forma 6-12 ani: 5.2*4.2 cm/2.05*1.65"

Funcția introducere: 360° inteligent automat cap de periuta de dinti

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Periuta De Dinti Electrica Cap

1. Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite.Produsele vor fi expediate în termen de 3-7 zile lucratoare de la clienții plătesc pentru.Pentru că avem mii de ordine de zi cu zi.Avem nevoie pentru a aranja transportul cu un ordin de un ordin.Vom trimite produsele la tine ASAP.

2. Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

3. De obicei durează aproximativ 20-60 de zile lucrătoare pentru livrarea coletului la destinatie(pentru zone izolate,este posibil să dureze un pic de timp).Între timp,puteți alege DHL pentru a scurta timpul de transport maritim dacă ai nevoie de ordonanța de urgență.

4. Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile lucrătoare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi negative Feeback,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți,vă rugăm să returnați-l returna în termen de 10 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral banii,upone primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile includ.

4. Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal,vă rog contactați-ne la fotografii reale dintre elemente si va vom returna banii.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!

Am f primiți comanda si este in stare buna,ne-ar fi recunoscător dacă ați lăsa de 5 Stele Feedback-ul Pozitiv pentru tranzacție.

În caz contrar,ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 Stea la 3 Stele Feedback-ul,vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Tag-uri: periuta de dinti electrica capete de schimb

  • Origine - China Continentală
  • Dimensiune - 5x5x3
  • Nume De Brand - MOJOYCE
  • Tip De Element - Periuțe De Dinți, De Cap
  • Cantitatea - /
  • Numărul De Model - Electric
  • Grupa De Vârstă - Copii

Rating

Scrie Un Comentariu