Hotel furnizează echipamente de Bucatarie Liber în Picioare din Oțel Inoxidabil Electrice 4-Placă plita Aragaz Cu Cabinetul SC-TE-4A(900)

  • 65 318.11lei
  • 72 575.68lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Hotel furnizează echipamente de Bucatarie Liber în Picioare din Oțel Inoxidabil Electrice 4-Placă plita Aragaz Cu Cabinetul SC-TE-4A(900)

Caietul de sarcini numele Produsului Hotel furnizează echipamente de Bucatarie Liber în Picioare din Oțel Inoxidabil Electrice 4-Placă plita Aragaz cu Cabinetul Numărul de Model SC-TE-4A(900) Dimensiune(mm) 800X900X915 N/W(kg) 70 kg Volți 3N-380V Putere 16kw

1. Cum de a alege cel mai potrivit Model ?

Echipa noastră de profesioniști vă va oferi cel mai bun sfat pe cât de mult ne-ai spus ce fel de test ai nevoie pentru a face și caietul de sarcini necesar.

2. Care e termenul de livrare?

La cele mai multe din timp, avem stoc in fabrica.Dacă nu există nici un stoc, în mod normal, timpul de livrare este de aproximativ 5 zile.

3. Ai accepta servicii de personalizare?

Da, desigur, nu putem oferi doar mașini standard, dar, de asemenea, masini personalizate în funcție de cererea dumneavoastră.Nu ezitați să ne spuneți cerințele dumneavoastră, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

4. Poate vom vizita fabrica inainte de a comanda?

Da, noi călduros bun venit și sincer vă invităm sau echipa ta pentru a vizita fabrica noastră, ne va ajuta pentru a aranja hotel și te iau de la aeroport.

5. Aveți clienți din țara noastră înainte?

Acum testele noastre mașini au fost vândute în mai mult de 80 de țări, precum statele UNITE ale americii, Canada, Rusia,marea BRITANIE, Italia, Germania, Europa , India, Pakistan, Filipine, Singapore, Malaezia,Thailanda , Vietnam, Coreea,Arabia Saudită,Brazilia și așa mai departe.

6. Cât despre garanție?

În general,garanția este de doi ani.În perioada de garanție, vă putem oferi asistență tehnică și piese partea schimba, în mod necesar, inginerii nostri pot merge la locul de serviciu mai bun.

7. Cât despre ambalare pentru mașină, este protejat în condiții de siguranță în timpul transportului?

Masina noastra este dotat standard de export cutie, nu va fi deteriorat.Am livrat mai multe mașini de testare în străinătate pe mare sau prin aer, fără daune.

1.Din cauza creșterea traficului de mărfuri costul de transport maritim pentru unele țări, vă rugăm să confirmați cu serviciul clienți înainte de a plasa o comanda pentru a vedea dacă adresa de livrare este în livrare GRATUITA gama.

2.În mod normal, ne va livra elemente de DHL, FedEx, UPS, EMS,Aramex.,Linie specială etc.( vom alege cel mai bun mod de a livra elementele ASAP).Va fi actualizat numărul de urmărire.

3.Pentru pachetul cu mare dimensiune și greutate mare.care nu este potrivit pentru transport aerian.ne va livra elemente de mare,rutier,sau cu trenul.

4.Pentru pachetul cu mare dimensiune și greutate mare.în mod normal, prețul pe care îl menționează pe Eletmodvaltas.ro este pentru transportul maritim.CIF termen.

5.Cu amabilitate vă rugăm să rețineți că taxa taxa si taxa de atestare nu sunt incluse în prețul articolului.Trebuie să-și asume responsabilitatea pentru impozitare și taxa de atestare.

6.Pentru unele bunuri cu termometru sau baterie.deoarece nu este permis să fie efectuate de transport aerian.vă rugăm să-l pregătească de unul singur.

  • Garanție - 1 an
  • Nume De Brand - PLSUP
  • Numele produsului - Electric 4 plita Cu Cabinetul
  • Avantaj - Piața arzător
  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - SC-TE-4A(900)
  • DIY Consumabile - Pentru prelucrarea metalelor
  • Instalare - Free-picioare
  • Funcția - Indicator Lumini
  • Tip - Comerciale Placă Fierbinte

Rating

Scrie Un Comentariu