Din Oțel Inoxidabil De Tip Pop-Up Sări De Bază Bazinul De Scurgere Filtru Catcher Păr Chiuveta Filtru Cadă Dop Dop De Baie Baie Gadget-Uri De

  • 128.62lei
  • 389.80lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

*1. Material: alama

*2. Interior Diametru Orificiu de Scurgere: 34mm-40mm

Caracteristici:

*1. Pop-up de scurgere filtru de proiectare subminează tradiționale și incomod de drenaj metode (cum ar fi de bază plug cu lant)!Puteți comuta între cele două moduri, plug (de stocare a apei) și filtru (scurgerea apei), doar apăsând ușor capacul superior.

*2. Construi în Sita: spre Deosebire de regulate puch butonul de scurgere,acest dop de scurgere are un anti-colmatare coș filtru interiorul frumos colectarea de fire de par si previne scurgerea de colmatare.Fără bijuterii, inele, murdărie și alte lucruri va intra conducta de scurgere.

*3. Apă-dovada: Ea este un îngroșată, ghimpată și garnitura de silicon , care nu necesită lipici, și se caracterizează prin rezistență la oxidare.

*4. Robust Dop Chiuveta: este un sistem integrat de design fără sudură.Inelul de cauciuc în jurul valorii de acest built-in coș păstrează stabilitatea, acesta nu va înclina când apăsați butonul.Astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji de etanșare și drenaj.

*5. Dur Material: pop-up chiuveta țeavă de scurgere se face de îngroșat și materiale din oțel inoxidabil, care se caracterizează prin explozie-dovada și sparge-dovada, rezistent, neted și confortabil la atingere, anti-rugină, coroziune-dovada și decolorare-dovada.

*6. Ușor de instalat: Oricine poate instala ferestre pop-up scurgere hochman, deoarece are o structură simplă și nu are nevoie de instrumente.Doar scoate vechiul scurgere chiuveta dopului și se introduce viguros de bază.

Pachetul Include:

1* Scurgere Chiuveta Baie Dop

Notă:

*1. Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.

*2. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală
  • Dimensiune - Others
  • Scurgere În Podea Metoda - Gravitatea Spălare, Dezodorizare Tip
  • Tip - Canalizare
  • Stil - Împingeți În Jos Pop-Up
  • Cerere - Chiuveta
  • Material - Alama

Rating

Scrie Un Comentariu