Recuperare de Tracțiune Piese pentru Off-Road , Nisip, Zăpadă Anvelope Scara de Tracțiune Urmări Vehiculul de Extracție Tracțiune Rogojini 2 buc

  • 96.29lei
  • 155.27lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Montarea: roata de tracțiune mat este conceput cu mâner și cap lopata, poate fi folosit ca o lopată de zăpadă, magazine în portbagaj sau sub masina .Acesta poate fi folosit pentru cele mai multe , Suv-uri și camioane.

Caracteristici: Aceasta masina roata anti-skid pad multi-funcțional de utilizare pentru a ajuta mașina de zăpadă, , nămol și nisip, poate fi folosit în orice teribil de zăpadă și nisip situație, de și gheață.

De înaltă Eficiență Musca Structura: design dinte foarte mult împiedică roata de tors, astfel încât să puteți de repede.

De înaltă Calitate: roata non - mat este realizat din materiale de înaltă calitate, care are de înaltă fiabilitate, anti-coroziune, rezistența la uzură, rezistent, nu este ușor de spart, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Portabil: antiderapant este de dimensiuni mici și , roata anti-skid pad 't ocupa prea mult spatiu, se transporta în jurul cu , portabil pentru a pune în portbagaj.Dacă în zăpadă sau gheață ai blocat sau de conducere prin la fermă sau de pescuit sau navigarea pe plajă, puteți cu ea.

Tip De Element: Anvelope De Tracțiune Mat

Utilizare multifunctionala, zăpadă, , bălți, și nisip sunt utilizabile

Unversal.Potrivit pentru cele mai multe mașini sau modele de camioane

Cu mâner și cap lopata, acesta poate fi folosit ca o lopată de zăpadă

culoare:Negru

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

2 x Anvelope de Tracțiune Mat

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu