Halloween Cap de Craniu 3D Lumina de Noapte, Creative, pline de culoare Modificări Acrilic de Încărcare USB Stabil Baza Rotunda

  • 29.56lei
  • 39.94lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Iluzia 3D lampa afișează când se aprinde, o optică acrilice plat bord sculptate cu lumina laser vă oferă uimitoare efecte vizuale 3D.

Descriere produs

1. Efecte vizuale 3D, mai ales în întuneric sau atunci când se iau fotografii, stimularea vizuală va fi foarte puternică.

2. Foarte scăzut de conductivitate termică, căldură atunci când se lucrează pentru o lungă perioadă de timp, moale și lumină caldă, nu a ochilor.

3. USB alimentat, puteți folosi acasă adaptor pentru a conecta la dumneavoastră acasă priza de putere sau port USB de pe computer.

Atribut de produs

Nume: 3D Creative Lumina de Noapte

Material: Acril

Sursa de lumina tip: LED-uri de lumină

Categorie: Home

Tensiune de alimentare: 5V

Funcție: comutator buton, 7 culori, roșu, verde, albastru, galben, cyan, violet, alb, reglabil fixat-o singură culoare sau plin de culoare gradient

Memento cald

1. Vă rugăm să rețineți că, din cauza efectelor de iluminare, monitor brightness / contrast setări / etc e, vor exista unele mici diferente de culoare din imaginile și elementele reale.Măsurată de mână, abateri de 1-2 cm sunt posibile.

2. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți orice întrebări.Vom răspunde și-ți oferim cele mai bune servicii.

Tag-uri: Lumina De Noapte

  • Camera Echipat - No
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - NoEnName_Null
  • Numărul De Model - 3d lumina de noapte

Rating

Scrie Un Comentariu