2X Fereastra pe Partea din Spate Trimestru Jaluzele Acoperire Pentru KIA K5 2020 2021 2022

  • 90.02lei
  • 163.64lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Modele aplicabile: Acest scoop fantele capacului nu este o versiune universal, este potrivit doar pentru KIA K5 2020-2022, vă rugăm să confirmați modelul de masina ta inainte de a cumpara.

Durabil: este fabricat de înaltă calitate, material ABS, care are o bună rezistență la uzură și rezistență la temperaturi ridicate.Cu ea nu trebuie să vă faceți griji despre a fi zgâriat mașina.

Ușor De instalat:Speciale pentru KIA K5 2020-2022, nu este nevoie să tăiați și au nevoie de doar lipi direct pentru a proteja pe deplin de masina ta și nu va fi nici urmele lăsate atunci când este rupt.În același timp, este, de asemenea, foarte ușor pentru a curăța, puteți utiliza hârtie umedă pentru a șterge praful de pe suprafață cu ușurință.

Dimensiunea exactă: a Făcut în funcție de mărimea mașinii, versiunea este în concordanță și cu precizie rezerva de geamul lateral spate din poziția fără bruiaj margine la colturi, nu de foraj sau tundere.

Multi-funcție: Acest obturator nu poate juca numai un rol decorativ, dar, de asemenea ajuta bloca razele ultraviolete ale soarelui și de a reduce temperatura în mașină.

Nume:Fereastra Jaluzele

Se potrivesc: pentru KIA K5 2020 2021 2022

Material: Plastic

culoare: fibra de Carbon model / negru

Conținutul Pachetului:

2 x Fereastră, Jaluzele

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu