Copii Adulți Curcubeu Muzica Kickboard Spuma Float Lovitura De Bord Piscină Ajutor Pentru Formare Float Mână Spuma Instrument De Bord

  • 28.32lei
  • 53.43lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

PERFECT PENTRU INCEPATORI: Atât pentru copii și adulți în mod egal de dragoste înot bord.Acest lucru este potrivit pentru incepatori de toate varstele.Să fie o joacă într-un bazin mic sau de invatare a inotului, pentru prima dată, ai putea să te relaxezi și să fie confortabil cu aceasta placa.

CURCUBEU LUMINOS de PROIECTARE: Să aibă atât și de a exercita în același timp.Ea vine într-un & luminoase de culoare curcubeu de design.Conturate jos se potrivește confortabil împotriva corpului pentru lovirea exerciții și toate tipurile de exerciții de aerobic acvatic.Ea are, de asemenea, a adăugat poziții de mână.

UȘOR și DURABIL: înot kickboard este fabricat din materiale premium.Este o lumină și de lungă durată material.De asemenea, este atât de flexibil pentru a pluti și vă ajută să vă îmbunătăți dvs. de lovitura tehnica.Grosimea corectă de bord vă oferă robustețe cu care evita bord se scurge la suprafața apei.

ÎNOT de FORMARE AJUTOR: Deși înot bord este o simplă bucată de echipamente de înot, ea are un loc important în antrenament atât pentru începători cât și .Acest lucru vă permite pentru a izola și de a exercita picioarele, care la rândul său ajută la îmbunătățirea lovi cu piciorul tău și mișcare în general.

DU-te-LA BORD: este dimensiunea perfectă pentru a ține-te cu mâinile confortabil, ai nevoie doar de a organiza și împingeți-le de pe suprafața apei.Vă sunt doar de a avea o mai buna tehnica de înot.

Gen:Unisex

Numărul De Model: Înot Kickboard

Activitate În Aer Liber: Surfing

Numărul De Model: Înot Kickboard

Tip: Plăci De Surf

culoare:Multicolor

Material:perle de bumbac

dimensiune:45 x 30 x 3 cm

Conținutul Pachetului:

1 x Înot Kickboard

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu