Meduze Colorate Lampa Sirena 7 Culori Strălucire În Formă De Meduze Lumini Plafon Pentru Ocean Decoratiuni Petrecere Nunta Decor

  • 4.11lei
  • 7.46lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Puncte:

1、Încredere Și Durabil: confectionata din material rezistent și de bună calitate și de încredere material ABS, acest lucru a CONDUS meduză de lumină poate dura pentru o lungă perioadă de timp și de a rezista la utilizarea de zi cu zi.

2、Decoratiuni de Lux: Acest bun Meduze Pandantiv Lumina este un speciala si distractiv ocean decor, LED-uri stralucitoare cu 7 culori, cu frumoase meduze forme.

3、Instala cu Ușurință: LED Meduză de Lumină este ușor de instalat de unul singur, cu nici o suplimentare de instalarea instrumente necesare.Este o alegere excelentă pentru acasă, la birou, sau partidul decor.

4、Detaliate de Aplicare: Acest lucru a CONDUS Meduză de Lumină creează un efect calmant și de atmosfera fermecatoare in orice camera.Dacă ai nevoie de o lumina de noapte pentru dormitorul tau, un decor pentru birou, o piesă pentru nunta ta, sau un cadou pentru invitatii tai.

5、Cadoul Perfect: Surprinde prietenii, familia sau cei dragi cu acest LED Meduze Lumina de Ziua Recunoștinței, de Crăciun, sau orice ocazie speciala.Ei se vor bucura de efect calmant si relaxant de realist meduze înot în lumina colorată.

Acest unic și frumos de lumină este în formă ca o meduză și a făcut din material ABS de calitate.Este ușor de instalat și pot crea o atmosferă relaxantă în dormitor.Este, de asemenea, un cadou perfect pentru prieteni și familie care iubesc creaturi marine.

Caietul de sarcini:

Nume: meduze colorate lampa

Material: ABS

Dimensiune: lungime de aproximativ 50cm/19.6 inch

Alimentare: 3* baterii buton

Lista De Ambalare:

meduze colorate lampă*1 buc

Tag-uri: Meduze lampa

  • Nume De Brand - GERUITE
  • Certificare - Nici unul
  • Forma - animale
  • Origine - China Continentală
  • Tip - Atmosfera
  • Este De Becuri Incluse - No

Rating

Scrie Un Comentariu