Cască de Upgrade de Înlocuire a Cablului de Argint Acoperite cu Cablu de Cupru pentru ATH IM04 IM03 IM02 IM01 IM50 IM70 Căști de vânzare fierbinte

  • 54.63lei
  • 103.08lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Cască de Upgrade de Înlocuire a Cablului de Argint Acoperite cu Cablu de Cupru pentru ATH IM04 IM03 IM02 IM01 IM50 IM70 Căști

Caracteristică: 1. Modele aplicabile: Căști upgrade de cablu se aplică ATH IM04 IM03 IM02 IM01 IM50 IM70 căști și căști compatibil cu porturile.Ideale ca o copie de rezervă sau pentru înlocuirea deteriorate sau pierdute cabluri.

2. Efect de piele, Sunet Excelent Conducție Capacitatea: Căști upgrade de cablu are funcția de a elimina efectul de piele care afectează frecvența mare a transmisiei de sunet, și riguroasă a procesului de producție.Cu sunet excelent capacitatea de conducție, zgomotul este mai mic, sunetul este mai clar.

3. Sunet de înaltă Rezoluție: cablu Căști îmbunătățește rezoluția și separarea de căști, elimină întuneric sunete de bas, și realizează sunet de înaltă rezoluție, cu un sens al existenței, ceea ce face sunetul mai transparent, natural si frumos.

4. Reduce Efectele Zgomotului, pentru a Preveni Stetoscop Efecte: căști upgrade cablu reduce impactul actual zgomotul cauzat de externe de flux magnetic prin linia de conectare.Poate preveni eficient stetoscop efect.

5. Argint Placat cu Sârmă de Cupru: Căști upgrade cablu adoptă argint placat cu sârmă de cupru, care pot îmbunătăți nivelul de sunet.De medie și înaltă frecvență sunt mai transparente, și ascultare generală sentiment este mai curat, care tinde să fie un fel de ascultare sensul de mișcare fier de monitorizare căști.

6. Frumos și Durabil: prima înlocuire casti cablu este punct de vedere estetic, anti trage și mai durabil.Mufa este placat cu aur, pluggable, anti-rugină și asigură o calitate a sunetului hifi.

7. 3.5 mm Plug: Puternic compatibilitate, înlocuirea căștilor upgrade cablu adoptă 3.5 mm plug, potrivit pentru telefonul mobil, MP3, MP4, iphone și alte dispozitive cu jack de 3,5 mm.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Căști Upgrade De Cablu

Material: Argint Acoperit Sârmă De Cupru

Lungime Cablu: Aprox. 1.2 m/3.9 ft

Aplicabile Model: Pentru ATH IM04 IM03 IM02 IM01 IM50 IM70 Căști și Căști Compatibil cu Porturile.

Lista de pachete: 1 x Căști Upgrade de Cablu

Notă: vă Rugăm să permiteți o eroare de măsurare manual.

Cum să utilizați: Plug and play

  • Nume De Brand - CREZI
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Element - Cabluri Cască

Rating

Scrie Un Comentariu