2/5/10/20/50PCS 50x10x2mm Subțire Bloc Puternic de pământuri Rare Magnet N35 Dreptunghiulară Magneți din Neodim 50x10x2 Benzi Magnet 50*10*2 mm

  • 15.07lei
  • 22.82lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

2/5/10/20/50PCS 50x10x2mm Subțire Bloc Puternic de pământuri Rare Magnet N35 Dreptunghiulară Magneți din Neodim 50x10x2 Benzi Magnet 50*10*2 mm

Note:

1.Notele de magneți puternici includ, de obicei, N30, N35, N38, N40, N45, N50, N52, etc. cea mai mare magnet clasa a, cea mai mare forță magnetică.Gradul de magazinul nostru magnet produse este N35. Vă rugăm să cumpere clasa corespunzătoare magneți în funcție de cererea reală, care nu are nevoie.

2. Nd-Fe-B magneți sunt potrivite pentru a fi stocate într-un ventilate și uscate cameră.Mediu de acid, alcaline, solvenți organici, apă, temperatură înaltă și umiditate, este ușor de a provoca magneți pentru rugina, acoperirea să cadă, și magneți pentru a fi praf și demagnetizat.

3. Magnetul ar trebui să fie ținute departe de magnetic obiecte sensibile, cum ar fi disk, card magnetic, bandă, card bancar și de ceas, precum și dispozitivele medicale electronice, cum ar fi un stimulator cardiac.

4. Magnet materialul este dur și fragil.Acesta este fabricat din pulbere sinterizată.În procesul de utilizare, ar trebui să se asigure că magnetul nu va fi grav afectate.Vă rog să umblați cu grijă.Dacă este utilizat în mod necorespunzător, este ușor de a provoca magnet pentru a fi deteriorat și și-a spart, nu calitatea de magnet.

5. Cel mai mare și mai gros magnet este, cu atât mai puternică forță magnetică este.Vă rugăm să împiedice degetele de la a fi rănit de magnet în timpul utilizării. .

6.Este interzis persoanelor sub 14 ani să-l folosească.

7.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi și vom face cu ei de la prima dată pentru a menține comunicare prietenos.

8. După plasarea unei comenzi, puteți vizualiza informațiile de urmărire prin link-ul https://www.17track.net.OR https://global.cainiao.com.

Aplicarea:

Sinterizate Neodim magnet permanent materiale au proprietăți magnetice excelente și sunt utilizate pe scară largă în domeniul electronicii, mașini electrice, dispozitive medicale, jucării, ambalaje, hardware, utilaje, industria aerospațială și alte domenii.Cele mai frecvente sunt cu magnet permanent, motoare, difuzoare, separatoare magnetice, calculator unități de disc, imagistica prin rezonanță magnetică aparate si instrumente, etc。

  • Tip - Permanent
  • Cerere - Industriale Magnet
  • Forma - Foaie
  • Origine - China Continentală
  • Cu Găuri - No
  • Compozit - Magnet Neodim
  • Numărul De Model - N35

Rating

Scrie Un Comentariu