Iarna Planta Acoperi Punga cu Fermoar si Cordon Capac Cald Copac Arbust de Plante, Protejându-Geantă de Protecție la Îngheț pentru Plante de Gradina

  • 20.86lei
  • 40.85lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Plante De Acoperire

Material: Non-țesute Tesatura

Culori (optional): Bej, Alb

Dimensiune (opțional): 0.8*1m, 1.2*1,8 m, 2*2.4 m

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența datorată la diferite măsurători manuale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Lista de ambalare:

1* Plante de Acoperire (0.8*1m)

sau

1* Plante de Acoperire (1.2*1.8 m)

sau

1* Plante Capacul (2*2,4 m)

Caracteristică:

【De Protecție a plantelor care Acoperă】Utilizarea noastră de protecție a plantelor care acoperă în timpul sezonului de crestere, nu numai pentru a evita zăpadă și frig, ger vreme, dar, de asemenea, pentru a evita impactul de insecte, păsări, bug-uri de pat și a altor dăunători.

【Material rezistent】Aceste plante capace de protecție sunt realizate din 80 gsm non-țesute tesatura, tesatura este moale si lumina, mai groase si de o calitate mai bună decât alte plante de grădină capace de protecție realizate din 30 g de non-țesături.

【Fermoar si Cordon】Aceasta planta acoperitoare de protecție au un cordon si fermoar de design, chiar și în vreme rea, aceasta nu va fi cu sufletul la gură departe, în vreme cu vant.

【Transmisie a luminii】După grosime de fabrica noastră acoperă este actualizat, acesta are încă bună transmisie a luminii și capacitatea de respirație, protejând în același timp, ea poate, de asemenea, să efectueze fotosinteză pentru a menține o creștere sănătoasă.

【Mai multe Specificatii 】fabrica Noastră acoperă sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni pentru tine de a alege, vă rugăm să confirmați dimensiunea corespunzătoare și de culoare inainte de a cumpara

Tag-uri: plante de acoperire sac

  • Culoare - bej, Alb
  • Setați Tipul - No
  • Origine - China Continentală
  • Caracteristică - Arbori De Acoperire, Arbust De Acoperire, Planta Mare De Acoperire, Plante De Iarna, Durabil De Plante, Plante De Acoperire, de protecție a plantelor
  • Material - non-țesături
  • Numele - Plante De Acoperire

Rating

Scrie Un Comentariu