5mm Sunet Antifonul Izolare Termică Dovada Zgomot de Verificare Spuma Auto Auto Scut AU

  • 64.77lei
  • 95.24lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

40*40inch 5mm Masina Izolare fonică Spumă de Izolare Vehicul de Izolare Termică Mat rezistent la apa

1. Această spumă de izolare va îmbunătăți experiența de echitatie în vehicul prin reducerea zgomotului motorului, anvelope văita, zgomotul de rulare, zgomotul produs de vânt și va îmbunătăți în mod semnificativ ansamblu de vehicule rafinament și calitate a sunetului.

2. Precum și de a îmbunătăți vehiculul acustica, acest lucru de înaltă performanță de izolare cu spumă se vor asigura vehiculul dumneavoastră rămâne mai rece în timpul verii și cald în timpul iernii, ceea ce face călătoria mai confortabilă.

3. Fibra de sticla cu spuma are aceleași caracteristici și zgomot excelent izolator proprietăți ca spuma de cauciuc.Absolut nu absoarbe apa si nu are nici un miros, spre deosebire de spuma poliuretanica.Este greutate redusa, rezistent la ulei și benzină.

4. Realizate din materiale de înaltă calitate, cu adeziv susținută de suprafață, această spumă de izolare este ușor de tăiat, coji de fructe și se aplică, și este rezistent la apă și ignifug.

5. Această izolare fonica spuma este ideal pentru capota, plafon, usi, cabina de pilotaj podea portbagaj, hayon, foc de perete și de perete tip U, față de noroi, față și spate roți.

Caietul de sarcini: materialul folosit este un izolator excelent!Izolare fonica vă permite să se ocupe atât de căldură și frig.Acest lucru este deosebit de important în climat cald zone.Bine izolate de interior este de un grad ridicat de confort în timp ce în vehicul.Linie scutului termic al materialului va rezolva problema de încălzire excesivă dacă mașina dumneavoastră este echipată cu un motor puternic și consolidat sistemul de evacuare.Este, de asemenea, ușor de utilizat de linie ca izolație capotă (capota de linie).

Caracteristici:

Această spumă de izolare va îmbunătăți experiența de echitatie în vehicul prin reducerea zgomotului motorului, anvelope văita, zgomotul de rulare, zgomotul produs de vânt și va îmbunătăți în mod semnificativ ansamblu de vehicule rafinament și calitate a sunetului.

Precum și de a îmbunătăți vehiculul acustica, acest lucru de înaltă performanță de izolare cu spumă se vor asigura vehiculul dumneavoastră rămâne mai rece în timpul verii și cald în timpul iernii, ceea ce face călătoria mai confortabilă.

Fibra de sticla cu spuma are aceleași caracteristici și zgomot excelent izolator proprietăți ca spuma de cauciuc.Absolut nu absoarbe apa si nu are nici un miros, spre deosebire de spuma poliuretanica.Este greutate redusa, rezistent la ulei și benzină.

Realizate din materiale de înaltă calitate, cu adeziv susținută de suprafață, această spumă de izolare este ușor de tăiat, coji de fructe și se aplică, și este rezistent la apă și ignifug.

Această izolare fonica spuma este ideal pentru capota, plafon, usi, cabina de pilotaj podea portbagaj, hayon, foc de perete și de perete tip U, față de noroi, față și spate roți.

Cu reducere mare de zgomot și proprietăți de izolare termică, este un bun înlocuitor pentru cel vechi și, de asemenea, o nevoie de piese de schimb pentru masina ta.

Caietul de sarcini:

Material: Spuma Bumbac + Fibra De Sticla

Dimensiune: 40 * 40inch

Grosime: 5mm/0.2 inch

Greutate pachet: aprox. 450g

Lista de pachete:

1 * Sunet De Izolare Termică Cu Spumă

Notă:

Este ușor de instalat, dar profesionale de instalare este foarte recomandat.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu