Schimbare Instrument de Auto 4 Axe Lemn Router Atc 1325 Router Cnc Mașină de Preț 4*8Ft 9Kw Ax Mașini de sculptat în Lemn Tăietor de Lemn Cnc

  • 284 610.52lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Schimbare Instrument de Auto 4 Axe Lemn Router Atc 1325 Router Cnc Mașină de Preț 4*8Ft 9Kw Ax Mașini de sculptat în Lemn Tăietor de Lemn Cnc

Atenție Vă Rog!!Toate ELEFANT ALBASTRU produsele pot fi personalizate pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră.Dacă vrei să știi FOB, CIF, CFR prețurile, vă rugăm să ne trimiteți sosire portul nostru de vânzări vă va trimite cele mai recente și cele mai favorabile costuri de transport.Mai mult decât atât, acum acest produs este în bună promovare.Bine ați venit să ne contactați imediat pentru a obține cel mai bun preț cu discount!!!Multumesc.

1. Avantaje

* Un router CNC cu un CCD sistem poate recunoaște în mod automat poziția, dimensiunea și forma de imagini imprimate pe o placa.Deci, CCD router CNC este utilizat pe scară largă pentru a tăia UV, PVC, si KT panouri cu imagini imprimate.

* Oscilante cutter are de tăiere de înaltă eficiență și este potrivit pentru tăierea diferitelor materiale moi si flexibile.De exemplu, tesatura, piele, pânză, hârtie, cauciuc, etc.

* Echipat cu un 18000rpm schimbare automata a sculelor de frezare, se poate schimba instrumente de repede, cu zgomot redus si cuplu mare.

2. Parametrii

Modelul ELECNC1325ATC zona de Lucru 1300*2500*200mm Ax putere 9KW HQD ATC-răcit cu aer, ax, 0-18000rpm CCD Cu marginea detectarea funcție Oscilant cutter 3mm amplitudine Tensiunea de 380V, 3PH, 50Hz Instrument de magazine de tip Liniar instrument revista cu 8 instrumente de Invertor Fuling invertor sistem de Control Elefant Albastru personalizat sistemul de control al Motorului și driver Leadshine 850W servo motoare și drivere Masa de Lucru T-slot & vid masa de lucru Limita de switch OMRON Japonia limitator structura Cadru Pătrat din oțel tub de ghidare Liniare Taiwan șine de ghidare liniare Reductor Japonia Shimpo sistem de Ungere sistem Automat de ungere 1,5 L Cabluri Germania Igus cabluri cu CE, cUL certificat de software-ul Compatibil Artcam, Alphcam, Tip 3, Ucancam, Aspire, etc. Limbajul de comandă Cod G & M Cod

Aplicarea & Probe

①Advertising Industrie:publicitate de identificare, suspin face, Acrilic gravură și tăiere, cristal de luare cuvânt, blaster turnare, și alte materiale publicitare derivați de luare a deciziilor.

②Die Industrie:O sculptura din cupru, aluminiu, fier și alte forme metalice, precum și marmură artificială, cu nisip, folie de plastic, țevi din PVC, plăci de lemn și alte non-metalice mucegai.

③ Sculptura in Relief and3D Gravură& obiect Cilindric.

3. Părți principale

4. Cerere

WoodFurniture Industrie:Val Placa, model fin, mobilier de epocă din lemn, uși, ecran, ambarcațiunile de cercevea, compozit porți, uși pentru dulapuri, usi de interior, canapea picioare, traverse și așa mai departe.

Industria de publicitate:publicitatea de identificare, suspin face, Acrilic gravură și tăiere, cristal de luare cuvânt,blaster turnare, și alte materiale publicitare derivați de luare a deciziilor.

Mor Industrie:O sculptura din cupru, aluminiu, fier și alte forme metalice, precum și marmură artificială, cu nisip,folie de plastic, țevi din PVC, plăci de lemn și alte non-metalice mucegai.

Sculptura in Relief and3D Gravură& obiect Cilindric.

5. Ambalare Îmbunătățirea Trei straturi--- -stratul Cel mai intim este EPE perla bumbac film pachetului; -stratul De mijloc este conditionarea cu material de protecție a mediului ; -Și stratul exterior este de lichidare cu PE folie stretch.Sunt foarte ecologice.Dacă ai nevoie de o cutie de lemn, vom face o cutie de lemn în afara mașinii.

6. Garanție (serviciul Nostru) 1.Garantie 12 luni pentru întreaga mașină.În termen de 12 luni în condiții normale de utilizare și întreținere, dacă ceva este în neregulă cu aparatul, vei primi piese de schimb pentru gratuit; de 12 luni, vei primi piese de schimb la preț de cost.Veți obține, de asemenea, suport tehnic și service pentru toate durata de viață. 2.Suport tehnic 1.Suport tehnic prin telefon, video chat, e-mail sau skype în jurul valorii de ceas 2.Friendly versiune în limba engleză manual și funcționarea video CD disc 3.Inginer disponibile pentru mașini de serviciu de peste mări 3.Servicii post-vânzare mașină Normală este ajustată în mod adecvat înainte de expediere.Veți fi capabil de a folosi utilaje imediat.Veți fi capabil de a obține gratuit de formare consiliere spre mașina noastră în fabrica noastră.Veți obține, de asemenea gratuit sugestie și de consultanță, suport tehnic și servicii de e-mail/fax/tel și durata de viață suport tehnic 7. Feedback-ul clientului

8. Despre noi

Elefant albastru router cnc au trecut CE, SGS ISO9001, etc, Certificări Internaționale, accepta mai mult de 50 de țări de licențe de import și toate piese de mașini noi de import brand European.Fabrica noastra mașină standard de calitate poate fi de până la Italia, Franța, Germania, Taiwan, Japonia Nivel.

Alte cnc pentru referință

  • Sistem De Control - Elefant albastru personalizat sistem de control
  • Motor si Sofer - Leadshine 850W servo motoare și drivere
  • Ghidaj Liniar - Taiwan șine de ghidare liniare
  • comutatorul de limitare - Japonia OMRON limitator
  • invertor - Fuling Invertor
  • Tensiune - 380V, 3PH, 50Hz
  • Model - ELECNC-1325ATC
  • ax - 9KW HQD ATC-răcit cu aer, ax
  • Structura Cadru - Tub din oțel pătrat
  • Origine - China Continentală
  • X,Y,Z Zona De Lucru - 1300*2500*200mm
  • Masa De Lucru - T-slot & Vid Masa de Lucru
  • CNC sau Nu - CNC
  • Viteza de rotatie - 0-18000rpm
  • Numărul De Model - ELECNC-1325ATC
  • Starea - Noi

Rating

Scrie Un Comentariu