Nit electrice Kit Adaptor cu Nit Capete de Burghiu Nituire Introduce Piulița Instrument pentru Sheet Metal work Jgheab de Reparare Conducte

  • 43.48lei
  • 76.29lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

NIT ADAPTOR: Include aliaj de oțel nituit , flexibil rotor și 3 diferite de potrivire șuruburile de fixare nituri din kit, care toate se adune ca o unitate.Eficient, puternic și rapid.Vin cu un plus de non-alunecare, Dispozitiv de Prindere, asigurându-se o înaltă stabilitate.

STABILITATE MARE: duritate Mare hexagonale biela, stabil de prindere, potrivit pentru toate tipurile de burghiu electric, mâner Special pentru fitinguri de metal, care pot fi plasate în piese metalice.Atunci când este utilizat, mânerul poate fi organizat pentru a crește stabilitatea în timpul lucrului.

PORTABIL CHEIE: Echipat 3 schimbătoare duza șuruburi pentru înlocuirea atașarea de asamblare parte.Se potrivește cu nituri și șuruburi de asemenea, efectuarea de asamblare .

POTRIVITE PENTRU DIVERSE SITUAȚII: instrument Ideal pentru cele mai fascinante proiecte și aplicații.Aduce confort mare pentru a foii de lucru din metal, jgheaburi de reparații, reparații uși și așa mai departe.

CALITATE PREMIUM: Acest nit electrice este complet din metal forjat și a ridicat puterea de muncă.Aliaj de otel forjat cap are o mare duritate și durabilitate.

Dimensiunea Diagramă:

Lungime: 17cm/6.69 inch

Pachetul Include:

1 Set Nit Electrice Kit Adaptor

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor erorilor datorate manuală de măsurare și diferite monitoare.

  • DIY Consumabile - Prelucrarea lemnului
  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - Nit Electrice Adaptor

Rating

Scrie Un Comentariu