MECANIC MCN-1929 800W Separator Mașină de Built-in de Dublu de Aspirație Pompă de Vid Pentru Telefon Ecran LCD Tactil de Separare de Reparare

  • 311.92lei
  • 519.86lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Model

MECANIC MCN-1929 Separator de Mașină

Material panou Îngroșat aliaj de aluminiu

Siguranță Dublă siguranța Caracteristică Built-in importate dublu de aspirație a pompei de vid Tensiune AC 220V 50Hz / AC 110V 60Hz Putere 800W Produs Dimensiuni 390*255*140mm Dimensiuni Ambalaj 425*280*155mm Greutate Netă de Aproximativ 5,5 kg / set

Greutate brută de Aproximativ 6,0 kg / set 1. Munca panel 2. De ventilație 3. Modul de temperatură indicatorul comutatorului 4. Cameră cu două paturi aer pompa butonul start 5. Temperatura presetată de afișare 6. "Jos" cheie 7. "Up" cheie de 8. Butonul setări 9. Pornire buton 10. De operare curent de afișare a temperaturii de Precauție: a se feri de copii.Temperatura produsului este mare atunci când funcționează, vă rugăm să fie atent de opărire.Atenție, vă Rugăm: Cadouri va fi dat la întâmplare, în colet.Măsurarea permis de eroare este de ±1.0-2.0 mm.Prețul nostru este calitatea noastră, angajat la crearea de reparare aparat cu competențe de bază.Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.În scopul de a preveni contrafăcute sau piratate produse, vom continua să actualizeze ambalajul produsului, dar acest lucru nu afectează calitatea și utilizarea produsului, noi și vechi de ambalare vor fi expediate în mod aleatoriu.Avertisment: drepturile de autor pentru toate cele de mai sus conținutul aparține oficial MECANIC magazin, încălcare va fi investigat!Orice forjat, uns, sau modificat poza sunt tot piraterie, și compania noastră își rezervă dreptul de a exercita responsabilitatea legală!Produsele vândute în magazine neoficiale sunt piratate, pentru contrafăcute produse de la alte magazine, compania noastra nu poate garanta autenticitatea și fiabilitatea produselor.Dacă există probleme de calitate, compania noastră nu va fi responsabil!Dacă găsiți că fals și inferior produse sunt vândute pe Eletmodvaltas.ro platformă, puteți, de asemenea, feedback-ul companiei noastre pentru prelucrare, să ne lucreze împreună pentru a menține ordinea de piață!MECANIC MCN-1929 Separator de Mașină

Îngroșat Aliaj de Aluminiu Panou telefonul mobil ecrane în termen de 7" sunt toate potrivite, uniformă a căldurii, performanță stabilă, de înaltă temperatură și nici o deformare.

Dublu de Aspirație a Pompei de Vid Built-in importate dublu de aspirație a pompei de vid, de echilibru de absorbție a face mai ușor pentru operator de a împărți ecranul. (Atunci când faceți clic pe butonul "start", un singur pompa de aer este pornit în mod implicit.Dacă doriți să începeți două pompe de aer, aveți nevoie pentru a faceți clic pe "dubla pompa butonul start" din nou.)

Suport Temperatura Presetată poate stoca 3 temperaturi presetate pentru a utiliza, faceți clic pe "butonul set" pentru a intra în modul de setare a temperaturii, "CH lumina" va clipi pentru a vă reaminti, faceți clic pe "butonul set" din nou pentru a ciclului prin angrenaje (CH1/CH2/CH3), la temperatura prestabilită fost 80/100/120°C. (temperatura presetată trebuie să urmeze CH1

Dual Siguranță Design Există o rezervă de siguranțe de sub soclu pentru înlocuirea ușoară, și este proiectat cu materiale izolatoare pentru a preveni scurgerile.

Echipa R&D profesionale Ambele capete ale mașinii sunt concepute cu colțuri rotunjite, care este propice pentru trăgând de firul de tăiere (unul sus și în jos cu piston de tragere), iar sârma de tăiere nu este ușor de a sparge.

Rapidă a Căldurii Există răcire găuri pe ambele părți ale fuselajului pentru a reduce în mod eficient temperatura internă a fuselajului.

Instrucțiuni Pasul 1. Loc pad silicon cu îmbunătățită de adsorbție pe ecran îndepărtarea zonă de lucru și aliniați-l cu gaura.Pasul 2. Porniți alimentarea și setați aparatul la o temperatură adecvată.Este recomandat să setați-l la 80°C. Dacă temperatura este prea mare, aceasta va arde cu ușurință ecranul.Pasul 3. Atunci când aparatul intră în temperatură constantă, pus pe ecran pentru a fi demontat în zona de lucru, puneți-l în conformitate cu cablu și porni pompa de aer, si se incalzeste timp de 5-10 minute.Pasul 4. Utilizați sârmă de tăiere să demontați ecranul.Concis, Delicate și performanță fără Compromisuri într-o lumină ultra ultra corp, grea de performanță fără greutate.Bine si ambalaje flexibile, aspectul delicat. 1* MECANIC MCN-1929 14" 800W Separator de Mașină (Model ca alegerea ta.)

  • DIY Consumabile - ELECTRICE
  • Numărul De Model - MCN-1929
  • Cerere - Computer Tool Kit
  • Nume De Brand - TOOKKS
  • Tensiune - AC 220V 50Hz / AC 110V 60Hz
  • Tip - Combinație
  • Pachet - Cutie
  • Greutate netă - Aproximativ 5,5 kg / set
  • Dimensiune Produs - 390*225*140mm
  • Origine - China Continentală
  • Putere - 800w

Rating

Scrie Un Comentariu