Acasă portabil în aer liber Electric cu LED-uri Lanterna Multifunctionala Lanterna Puternica rezistent la apa de Reîncărcare USB Camping Lanternă Puternică

  • 267.53lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

La lanterna super-luminos oferă persoanelor cu o încredere și convenabil instrument de iluminare, care este foarte potrivit pentru camping, drumetii, ciclism.Lanterna are 4 LED-uri puternice lumini pentru a aduce o iluminare mai bună experiență.

Caracteristică:

1、Super Lanterne Luminoase: LED-uri Puternice lanterne caracteristică de înaltă eficiență și de ieșire de mare LED chips-uri pentru a produce luminoase proiectoare sau concentrat clar spoturi.La distanta de iradiere poate ajunge la 500 de metri.

2、mai Multe Moduri de Iluminare: lumina principala a lumina puternica, lumina slaba, modul strobe.Borduri au un puternic modul de lumină.Acest satisface nevoile de diferite ocns.

3、USB Reîncărcabilă: lanterna LED-uri are un built-in 18650 baterie de litiu, care este reîncărcabilă și ușor de utilizat.Lanterna are o putere de afișare (100 %/75%/50%/25%), astfel încât să puteți ști la statutul de putere în timp real.

4、rezistent la apă și Durabil: design rezistent La apa il face potrivit pentru condiții extreme, în interior sau în aer liber.Lanterna LED-uri pot fi utilizate în mod normal în ploaie, zăpadă, tunete, și fulgere vreme.

5、Utilizate pe scară Largă: Aceasta lanterna LED-uri este mare pentru camping, ciclism, noapte de funcționare, pescuit, drumeții, vânătoare, și unele activități în aer liber, și, de asemenea, pentru acasă (în timpul pene de curent, circuitul de întreținere).

Caietul de sarcini

Sursă de lumină: a doua generație P1000

Cutie de viteze: Patru trepte de reglaj

Gama: 200-500M

Baterie: 18650 baterie litiu (built-in)

Metoda de încărcare: USB de încărcare

Shell material: ABS

Dimensiune produs: despre 136mmx50mm/5.35x1.97in

Lista de ambalare

1 x Lanterna

1 x cablu USB

  • Numărul De Model - 671688935851
  • Material - Plastic
  • Tip - Instrument De Mână Piese
  • Origine - China Continentală
  • Utilizare - Comerciale Fabricarea

Rating

Scrie Un Comentariu