5-82mm Oțel Carbon Ascuțitoare de Cuțit Ascuțitoare Lama Pentru Lemn Dalta Finisare Ghid Unghi de Precizie Ascuțire Ascuțit Jig cu Role

  • 22.72lei
  • 32.48lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

5-82mm Finisare Ghid Marginea Ascuțire Dispozitiv de Precizie, Metal, Lemn Dalta Instrumente Abrazive cu Role din Oțel Inoxidabil pentru Dalta/Masini de Slefuire

Caracteristică:

1.De înaltă Calitate: Nostru finisare ghid jig este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate material, care este durabil.Acesta este durabil și poate rezista cu ușurință utilizarea prelungită, fără daune.

2. Rola Design: design de Daltă ascuțit jig cu role poate realiza fără sudură de circulație în timp ce instrumente de lustruire.Acest lucru asigură că aveți posibilitatea să rapid și ușor poloneză instrument fără restricții.

3. Direcția constantă: proiectarea scopul de finisare ghid marginea ascutit jig este de a menține direcția constantă, care asigură că procesul de ascuțire este stabilă și în condiții de siguranță.Acesta previne, de asemenea, instrument de alunecare și asigură siguranță în timpul utilizării.

4.Reglabil de Prindere Lățime: finisare de ghidare jig are un reglabil de prindere lățime care poate fi ușor ajustat prin rotirea piuliței.Prindere lățimea variază de la 5-82mm, asigurându-se că nu se pot fixa obiecte de diferite mărimi și forme.

5. Utilizarea produsului: Daltă ascuțit kit poate fi folosit pentru lustruirea diverse instrumente, cum ar fi prelucrarea lemnului, dalte, tv cu lopeți, sculptură cutter, dălți sculptură, prelucrarea lemnului, rindele, etc.

Caietul de sarcini:

Certificare: NICI unul

Origine: China Continentală

DIY Consumabile: prelucrarea Lemnului

Numărul De Model: Finisare De Ghidare Jig

Material: oțel inoxidabil+alama

De prindere latime gama: 5-82mm

Produs greutate: 270g

Tip: Fix unghi ascuțit

Produs de Utilizare: pentru slefuire prelucrarea lemnului, dalte, tv cu lopeți, sculptură cutter, dălți sculptură, prelucrarea lemnului, rindele, etc.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Honuire Ghid Jig

  • Numărul De Model - finisare de ghidare jig
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - alloet
  • DIY Consumabile - Prelucrarea lemnului

Rating

Scrie Un Comentariu