Masina Detectarea unghiului mort Sistem de Schimbare a Benzii de Avertizare Sistem BSD BSM la fața Locului Orb Conduce Lumina de Avertizare Pentru Masini de Conducere de Siguranță

  • 276.38lei
  • 541.91lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

BSD Lumina de Avertizare IP67 rezistent la apa de Monitorizare a unghiului mort, Sistemul Lane Assist Schimbare Senzor de Parcare Kit-ul cu Ultrasunete Sistem de Avertizare

Caracteristică:

1. În condiții de siguranță Schimbarea Benzii: mașina Noastră blind spot detection este un vehicul de asistență dispozitiv care poate ajuta conducătorii auto în condiții de siguranță a schimba benzile în timp ce conduceți.Cu acest produs, vă puteți bucura de un mediu mai sigur și mai sigur experiența de conducere.

2. Detectare cu ultrasunete: Cu 58 KHZ senzor ultrasonic, nostru BSD lumina de avertizare poate detecta obiecte în mișcare intrarea în zona de detectare pe lateral/din spate a vehiculului.Această caracteristică poate oferi drivere cu asistență suplimentară atunci când monitorizează împrejurimile lor.

3. Multifuncțional Design: rochii de monitorizare a unghiului mort sistem este format dintr-o cutie de control (controlate de computer), doi senzori cu ultrasunete, două la fața locului orb monitoare (sau LED), o sonerie, și un ham de sârmă.Acest design oferă o conexiune perfectă între senzori cu ultrasunete și calculatoare, ceea ce face versatil și produs de încredere.

4. De încredere de Alertă: Partea din spate a unui vehicul este de multe ori un orb la fața locului, care pot fi periculoase pentru șoferi.Atunci când instalați noastră senzor de parcare kit-ul in masina ta iubita, indiferent dacă este zi sau noapte, sau chiar și în condiții de zăpadă, veți primi avertismente precise prin LED-uri de iluminat, intermitent, și alerte sonore dacă există un obiect în mișcare bruscă intrarea din spate a vehiculului.Acest lucru ajută șoferii să mențină prudență atunci când schimbarea benzii pentru a evita coliziunile laterale.

5. Toate-rotund de Protecție ale Corpului: radar de detectare a stabilit nu numai că oferă protecție atunci când schimbarea benzii de circulație, dar, de asemenea, avertizează cu exactitate când apare cineva în spatele mașinii ca să vă pregătiți să plecați.Acest complex de design asigură driverele sunt protejate în toate situațiile.

Caietul de sarcini:

Certificare: NICI unul

Origine: China Continentală

Tip: Invizibil

Nume Model: Masina Blind Spot Detection

Tip: Universal orb de mișcare a sistemului de monitorizare (BSM)

Tensiune: 12V

Putere maxima: 5W (max)

Temperatura de operare: -40℃~+85℃

Temperatura de depozitare: -40℃~+85℃

Rezistent la apă evaluare: IP67K

Gama de detectare: 0m la 5m

Gama de detectare precizie: ±3 cm

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Controller

2 buc x Sonda

1 x Buzzer

1 x Principală a Fasciculului de Cabluri

2 buc x Lumina LED-uri

1 x manualul de Instrucțiuni

  • Nume De Brand - VODOOL
  • Tip - Invizibil
  • Origine - China Continentală
  • Masina Blind Spot Detection - Monitorizare a unghiului mort sistem
  • Numele Modelului - Masina Blind Spot Detection

Rating

Scrie Un Comentariu