Head Up Display Masina tabloul de Bord tabloul de Bord Pentru Tesla Model Y Model 3, HUD Digital Inteligent Manometru Cu Vitezometru

  • 419.45lei
  • 626.05lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

[Design Special pentru Tesla]: Multi-Afișaj de Date tabloul de Bord Vitezometru Mașină pentru Tesla Model 3 Model Y 2022 2023 AMD Ryzen.

[Originale de Date de Vehicule, în timp Real de Sincronizare] Compatibil cu toate auto originale informații afișează.Suport: viteza curentă de afișare (KM/H sau MPH, Baterie gama, starea ușilor, de semnalizare, Indicator centură de siguranță

[Digital cu ecran LCD]Cu un 3.54 inch ecran HD,care afișează informațiile de mai colorat,clar,plin de tehnologie.Acesta va aduce mai multă distracție sens experiența dumneavoastră de conducere.

[Magazin profesionist de instalare este extrem de recomandat!!]:Este plug and play pentru instalarea, dar vă sugerăm că veți găsi un local instalare profesională inginer sau masina O&V magazin pentru a instala unitatea noastră în mașină, astfel încât să poată evita posibilele daune la tabloul de bord și șeful de unitate în sine.

culoare: Negru

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1x Head Up Display

1x Cablu

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Nume De Brand - carliving
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu