Portabil SUNT FM Radio Digital Dual Band de Buzunar Mini Digital Tuning Radio Receptor cu Ecran LCD de 3,5 mm Jack pentru Căști

  • 47.83lei
  • 68.31lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Portabil SUNT FM Radio Digital Dual Band de Buzunar Mini Digital Tuning Radio Receptor cu Ecran LCD de 3,5 mm Jack pentru Căști

Descriere:

Acesta este un AM / FM 2 banda de reglaj digital stereo radio cu baterie reîncărcabilă litiu și ecran LCD.Acesta poate stoca 58 de posturi de radio - fiecare trupa suportă până la 29 de posturi de radio presetate.

Dacă sunteți în căutarea pentru o plimbare-om de radio, vrei de la un radio de buzunar în loc de telefonul mobil în timp ce mersul pe jos?Acest radio digital cu Cască, câteva butoane simple.Tu cu siguranță nu vrei să ratezi.

Caracteristici:

1.AM / FM 2 banda de reglaj digital stereo radio.

2.Echipat cu un difuzor extern, un ecran LCD si o antena.Sensibilitate ridicată de recepție.

3.3.5 MM Jack pentru Căști, privat de radio FM stereo bucuria de a asculta și de a îmbunătățit claritate a sunetului în mediu zgomotos.

4.Operare usoara, simplu și bine concepute program de utilizare, butoane intuitive și funcție de indicație, persoanele în vârstă sau copii, de asemenea, puteți folosi cu ușurință.

5.Apăsați lung tasta de BLOCARE pentru a bloca toate tastele pentru a împiedica acționarea accidentală.

6.Mini-size și lumină greutate, facilități pentru drumeții, ia autobuzul sau mersul pe jos.

7.Suport de setare SUNT valoarea pasului de 9KHZ sau 10KHZ, potrivite pentru fiecare țară.

Caietul de sarcini:

FM: 64-108MHz

Receptor FM Sensibilitate: 8UV

AM: 520-1710KHz

Receptor FM Sensibilitate: 3mv/M

Dimensiuni produs: 105 X 60 X 15 mm / 4.13 X 2.36 X 0.59 inch

Baterie: 2 x baterie AAA (NU sunt Incluse)

Minimă Tensiune de Lucru: 2V

Stereo Rezolutie: ≥32DB

Distorsiune: ≤1%

Putere de ieșire: ≤200MW

Pachetul Include:

1 X Radio AM / FM

1 X Căști

1 X cablu de Încărcare

1 X curea de Mână

Set SUNT valoarea pasului de 9KHZ sau 10KHZ instrucțiuni de utilizare:

În același timp, apăsați și mențineți apăsat M+ și butoane de BLOCARE pentru aproximativ 3 secunde.Ecranul LCD afișează numărul 9 sau numărul 10. Apăsați 7TUN+/8TUN - pentru a selecta reale SUNT valoarea pasului.

9KHZ pas cu pas SUNT modulație de frecvență gama este: 522-1710KHZ.

AM gama de frecventa de 10KHZ pas cu pas este: 520-1710KHZ.

Notă: În America de Nord, cum ar fi: Canada, Mexic și alte țări din Nord și America de Sud.Fi sigur de a face pasul 10K cu MINE.Alte țări sunt utilizați SUNT pas cu pas 9K.

Există trei moduri de a căuta un post:

1) în starea pornit, apăsați 7TUN+/8TUN - buton de fiecare dată.În modul FM, pe frecvența radio va crește sau va scădea cu 0,1 MHZ.În medie val modul, frecvența radio va crește sau va scădea de 9KHZ/10KHZ.

2) Porniți alimentarea, apăsați și țineți apăsat 7TUN+/8TUN buton, radioul va căuta rapid pe platformă, și apoi apăsați pe stația țintă și elibereze mâna.

3) Porniți alimentarea, apăsați și țineți apăsat 7TUN+/8TUN - buton pentru aproximativ 0,5 secunde.Radioul va căuta automat postul și pentru a găsi stația de semnal.Radioul se va opri și va juca pe postul pe care a fost căutat de semnal.

9M+ (ia scena +) / 10M - (scenă)

În starea pornit, apăsați 9M+/10M - buton pentru a elimina posturilor memorate.După apăsarea 9M+/10M - buton, puteți vedea cuvântul "MEMO"pe LCD.Apăsați 9M+/10M - buton o dată pentru a obține postul.Numărul de adresă "1-29" se schimbă.

11 AM/FM*SCANARE (FM/AM trupa de conversie, funcția de scanare)

În starea pornit, apăsați scurt 11 FM/AM butonul, FM, AM două trupa modul de conversie.

Apăsați și țineți apăsat 11 FM/AM, radioul va căuta în mod automat de la cea mai joasă frecvență cu frecvența cea mai mare, și a semnalat stația va fi salvat automat la radio în timpul funcționării."SCAN" caracterul va apărea pe ecranul LCD, și numărul stației va incrementa ca postul pe care a semnalului este găsit.După operațiunea este finalizată, apăsați 9M+ (ia postul +) / 10M - (masa) pentru a scoate memorat postul.

12MEMO/DEL (depozitarea/eliminarea stație)

Manual de instrucțiuni de depozitare:

În starea de pornit, de căutare pentru valoarea țintă a frecvenței punct prin 7TUN+/8TUN-, apăsați 12MEMO buton, ecranul LCD afișează MEMO caracter și de memorie de adresă de stație numărul de flash împreună.În decurs de 2 secunde de intermitent, apăsați 12MEMO butonul o dată pentru a finaliza manual de stocare operație.Dacă 12MEMO butonul nu este apăsat pentru mai mult de 2 secunde, sistemul anulează automat salva stația de funcționare.

Înlocuiți de radio memorate de operare instrucțiuni:

Căutare pentru valoarea țintă a frecvenței punct de 7TUN+/8TUN-, apăsați 12MEMO buton, ecranul LCD afișează MEMO caracter și adresa de memorie numărul și clipește împreună.Apăsați 9M+/10M - cheie pentru a găsi adresa număr din memorie stația care trebuie să fie înlocuit. (Notă: afișaj LCD depozitarea adresa număr poate să apară doar cele folosite de stocare adresa număr.Apăsați 12MEMO butonul de două ori în decurs de două secunde pentru a finaliza înlocuirea.

Sursă externă de alimentare: Conectați DC5V putere de alimentare cu un cablu de încărcare USB.

Notă:

1.Dimensiunea ar putea fi ușor errored din cauza manuală de măsurare.Amabilitate înțelegere ar fi apreciat.

2.Atunci când se utilizează o sursă de alimentare externă, scoate bateria de la mașină.În cazul în care radioul este deteriorat.

  • Funcția - Built-In Difuzor
  • Tip - FM
  • Nume De Brand - WYMECT
  • Origine - China Continentală
  • Stil - portabil

Rating

Scrie Un Comentariu