Coroana Scrumiera cu Capac Țigări scrumieră din Oțel Inoxidabil, Ușor Lavabile Art Decor Cadou pentru Femei, Bărbați Fumători

  • 8.71lei
  • 18.89lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Nordic Scrumiera cu Capac Windproof Coroana Scrumieră din Oțel Inoxidabil, Ușor Lavabile Art Decor Cadou pentru Femei, Bărbați Fumători

Caracteristică:

1.Materiale de înaltă Calitate: Nostru scrumiera este fabricat din carcasa din plastic si otel inoxidabil de linie, făcându-l rezistent la picături, foc, rugină și coroziune.Acesta este durabil și de lungă durată, făcându-l potrivit pentru utilizare prelungită.

2.Elegant Design: elegant și modern design coroana face acest trabuc tava ușor pentru a se potrivi cu orice decor, făcându-l un excelent cadou pentru barbati, femei, și alte fumatori.

3.Stil Minimalist: stilul minimalist nordic scrumiera este un frumos artizanale art decor pentru birou care este destul de greu să nu fie răsturnat de vânt sau de circulație, dar mai ușoare decât sticlă sau ceramică, scrumiere, făcându-l ușor pentru a muta în jurul.

4.Lavabil Scrumiera: Acest stil Nordic coroana tava de cenusa este ușor de curățat și poate fi chiar spălate în mașina de spălat vase.Este nevoie de doar câteva minute pentru a curăța cu o cârpă umedă, tampon de bumbac, vată, sau detergent de vase.

5.Gama larga de Utilizare: Acest înaltă calitate windproof scrumiera este potrivit pentru spații interioare și exterioare, cum ar fi case, birouri, baruri și cafenele.Sale mici, design coroana adaugă un dram de creativitate și de distracție, făcându-l un minunat decor acasă.

Caietul de sarcini:

Scrumiere: Coroana Scrumiera

Nordic Scrumiera: Țigări Tava De Cenusa

Numărul De Model: Scrumiere

Tip: Portabil

Culori (Optional): Roz, Verde, Portocaliu

Material: plastic Coajă, rezervor interior din oțel inoxidabil

Dimensiune produs: 12.5x3.8cm/4.92x1.49inch

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Scrumiera

[relateproductdetail/]

Tag-uri: coroana scrumiera

  • Nume De Brand - VKTECH
  • Tip - portabil
  • Forma - Runda
  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - Scrumiere
  • Material - Plastic

Rating

Scrie Un Comentariu