Folie de aluminiu Pâine Tigaie,50Pcs de Unică folosință Mini Pâine Tigaie cu Capac,Acoperit de Pâine Staniu,Bicarbonat de Cupa,Desert Pan Recipient

  • 91.27lei
  • 130.39lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

[Nu Tava de Copt Necesare]Aceste pâine de bucătărie sunt realizate din gros de calitate alimentară folie de aluminiu care permite cupe sta bine.Pune-le în cuptor și coace-le direct, fără tava de copt necesare.

[Bună Calitate]premium Realizate din folie de aluminiu, suprafață netedă, ușor, rezistent la apa si rezistente la ulei, pan poate rezista la temperaturi de până la 428 de grade Celsius.Și robust pâine tigai cu capace ajuta pentru a transporta-le pentru picnic sau tratament de familie.

[Multifuncțional]perfect pentru utilizări interioare și exterioare, picnic, camping, catering, club, duș, nunta, petrecere si tot felul de adunare.Deținerea de alimente precum pâine,prăjituri, creme brulee, clare, placinta, scortisoara chifle, branza, crema, budinca, jeleu, etc.

[Economisi Timp]Free mâna formă spălarea reziduului pe coaceți tigăi, salva mult timp de curățare, doar se bucură de timpul de coacere.Vă sugerăm să vă pentru a pune aceste cupe într-un mare și puternic saci în timp ce ridicarea și transportarea lor.De asemenea, de curățare aceste cupe de copt înainte de a le utiliza.

Capacitate: 6.8 oz (200 ml)

Culoare:albastru

Material:folie de Aluminiu

Dimensiuni:16.5 x 6.5 x 3.1 cm

Conținutul Pachetului:

50 x Grillable folie de aluminiu cupa cu capac

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu