Trail Running Rucsac Ultra 5L de Funcționare Hidratare Vesta Pachet de Funcționare Bicicleta, Rucsac, sac 2L Moale Balon de Sticlă de Apă Sac

  • 93.80lei
  • 132.12lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Acesta este un 5L de ciclism profesionist, rucsacul cu 2L de apa vezicii urinare,capabil pentru stocarea cele mai multe mijloace de subzistență pentru activități în aer liber, potrivite pentru mersul, alergatul și alpinism etc.

Caracteristici:

APA SUPLIMENT--Mediu TPU hidratare vezicii urinare echipat, presiune, tolerant și etanșe.Bea apa prin tubul direct, fără a lua dvs. de funcționare vesta sau oprește-ți pașii.

SIGURANȚĂ-Proiectat cu benzi reflectorizante pe partea din spate și partea din față, care este vizibil în întuneric curele pentru a vă menține în siguranță.

RESPIRABIL-Excelent sistem de ventilatie format din poros ochiurilor de plasă spate și confortabil celulare pernă,previne îmbâcseală și comunicate de presiune la spate.

UȘOARE. Ultralight rucsac cu late,reglabile si respirabil bretele distribui greutatea în mod eficient, reduce puterea de consum.Rucsac cu 2L de apa vezicii urinare oferă max sprijin,min povară și mai mult confort.

CAPACITATE MARE--compartimente Spatioase cu 5L capacitate de încărcare este suficient de mare pentru stocarea de cele mai multe nevoile de zi cu zi, cum ar fi laptop, tableta, geanta, cărți, telefon, apă-sticlă și umbrela etc.

VERSATIL--Potrivit pentru toate tipurile de activități în aer liber includ mersul, alergare, ciclism,camping,drumetii, alpinism, picnic sau excursii etc.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru/Rosu/Gri (Opțional)

Rucsac capacitate: 5L

Vezicii Urinare de apă capacitate: 2L

Material: Poliester,TPU

Dimensiuni ambalaj: 40*27*4cm/15.7*10.6*1.6 în

Pachetul greutate: 360g/12.7 oz

Lista De Pachete:

1* Rucsac

1* Vezicii Urinare De Apă

Picătură De Transport Maritim Servicii

1. Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2. Vom folosi ePacket de transport maritim pentru cele mai multe țări, precum Statele Unite, Canada, Australia, Federația rusă, Germania, Franța , Spania , Marea Britanie și Noua Zeelandă.

3. Prioritare de transport, rapid de transport maritim în termen de 48 de ore.

4. Nici o factură sau chitanță sau materiale promoționale incluse.

Tag-uri: Trail Running Rucsac

  • Numărul De Model - saci de biciclete cu apă vezicii urinare
  • Origine - China Continentală
  • Funcția - Impermeabil
  • Material - Polyster

Rating

Scrie Un Comentariu