4buc față-verso Adeziv Lipicios Cârlig Organizator de Baie Unghii-gratuit Adeziv de Perete Chei Cârlig Agățat Cârlige Porta Chaves

  • 12.39lei
  • 24.83lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

1. Materiale: Fabricat din ABS de inalta calitate,adeziv puternic, nu este ușor să cazi, o bună capacitate portantă.

2. Design Exterior: forma de lipicios cârlig este litera J, simplu și frumos, și poate fi folosit ca un decor de perete.

3. Puternic rezistent la apa: puternic adezivă cu două fețe, nu este ușor să cadă într-un mediu umed, și o varietate de peretii pot fi lipite (cu excepția celor care se încadrează gri pereți și tapet pereti).

4. Aplicabile scenarii: potrivit pentru o varietate de decoratiuni interioare scene, sala de mese, camera de zi, dormitor, de studiu și de alte decoratiuni, să utilizeze pe deplin de spațiu familie, puteți închide sau de stocare cabluri de alimentare, chei, telefoane mobile și alte obiecte mici.

5. Atenție: Cârlig este potrivit pentru perete neted(gresie, faianta, sticla, metal), nu pentru hârtie de perete sau perete vopsit.Înainte de instalare vă rugăm să curățați și uscați suprafețele.

100% de Brand nou și de Înaltă calitate

Culoare: Ca imagine

Material:ABS

Număr:OF0024

Sarcina maximă: 5 kg

Dimensiune: 3.2*6cm/1.3*2.4"

Vă rugăm să permiteți-0.5-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.

Pachetul include: Sticky cârlig* 1Set (4buc)

Atenție: Ca și calculatoare diferite culori de afișare diffirently, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere.

  • Nr. de Cârlige - 4
  • Origine - China Continentală
  • Material - PE, ABS

Rating

Scrie Un Comentariu