CETC41 AV6418 mare precizie PON OTDR AV6418-3103 38/36/36dB

  • 19 865.81lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

CETC AV6418 PON OTDR

Rezumate De Produse:

AV6418 OTDR este un de înaltă performanță instrument de măsurare cu multifuncțional proiectat pentru testarea rețeaua FTTx.Este folosit în principal pentru a măsura caracteristicile fizice ale unei fibre optice sub test, cum ar fi lungimea,pierderile de transmisie și de îmbinare pierderea etc..Se poate localiza, de asemenea, defectele sau pauze de fibră optică.Este aplicată pe scară largă în fabricarea, construcția și întreținerea în fibra optică sistem de comunicare.

În principal caracteristici:

1. Portabil,ușor și confort pentru realizarea

2. 45 db interval dinamic ridicat

3. ≤1m extra-scurte eveniment dead zone

4. 0,05 m distanță mare rezoluție,128k puncte de prelevare

5. Fast auto de măsurare,operare cu un singur buton

6. Test de până la patru lungimi de undă cu o singură unitate

7. Comunicare lumina verifica în mod automat

8. Funcția de telecomandă prin Ethernet

9. Dublu interfețe USB, sprijinirea stick USB si imprimanta și direct prin cablu descărca la PC prin ActiveSync

10. Sprijinirea Bellcore GR196 format de fișier în scris sau citit

11. Built-in baterie cu litiu, cu capacitate mare de peste 8 ore de operare viata

12. Vizibil vina de localizare (VFL) și optice de putere metru

13. Universal FC/PC-FC/SC,FC/ST tip conector, este convenabil pentru curățarea suprafețelor

14. Funcție unică de actualizare software-ul de aplicație on-line, revenind la fabrică este inutilă

Extra-scurte eveniment dead zone

Datorită de înaltă rezoluție, AV6418 OTDR a 1m extra-scurte eveniment zonă moartă, care este potrivit pentru testarea scurt fibră optică și coadă fibră optică.

De mare viteză auto analyzation

AV6418 poate determina rapid și localiza evenimente și defecțiuni în urmă cu precizie, apoi listează toate evenimentele, chiar și în masă, așa că este foarte util pentru administratorii de a îmbunătăți eficiența și nu e necesar să știți despre relativă de fond de cunoștințe.

De mare viteză automată de măsurare

Funcția de auto măsurarea AV6418 OTDR face inutilă pentru operator să știți despre mai multe detalii de operare.Operațiunea devine foarte simplu: după conectarea la fibra, doar apăsați[Start],apoi urmă măsurată este afișată și evenimentele sunt listate pe ecran în câteva secunde, acum, puteți vizualiza urmă și evenimente de masă.

Unic PON capacitate de testare

AV6418 este ideal pentru acces și FTTH de testare de rețea, vă permite să testați prin 1x32 chiar 1x64 repartitoare pentru PON(passive optical network) de testare.

AV6418 oferă o excepțională 1m eveniment zonă moartă și 0,05 m distanță mare rezoluția, cu care puteți caracteriza toate evenimentele între emițător și biroul central de fibre panoul de distribuție.

Convenabil VFL funcție

built-in 650nm visual fault locator (VFL) este ideal pentru identificarea rau de îmbinare, conector prost, rupe sau macro se îndoaie cu ușurință.Standard VFL cu mai mult de 2 mw putere de ieșire este instalat din fabrică în AV6418, care distanța de operare este în exces de 5 kilometri.

Comunicare Verificați Lumina

Atunci când se măsoară o fibră în serviciu, rezultatul măsurat de către un OTDR nu este exactă, și există un risc potențial de daune permanente la fotoelectric intern al OTDR receptor.Pentru a preveni aceste probleme, AV6418 OTDR poate detecta în mod automat și în liniște în cazul în care comunicarea lumina este prezentă după fibră sub test este conectat, odată ce lumina este verificată prezent, simultan, un mesaj de avertizare va fi afișat și interne OTDR de protecție va fi activ imediat.

Mai multe lungimi de Undă și Modele

AV6418 OTDR poate oferi oricare dintre single-mode sau multimode sau ambele, concepute pentru a testa FUT la până la patru lungimi de undă într-o singură unitate, cum ar fi 850, 1300, 1310, 1383, 1490, 1550, 1625 și 1650nm lungimi de unda, cu care AV6418 poate fi utilizat pe scară largă de la distanță pentru a FTTx, CATV, LAN, Acces și rețele de Metrou.

Tipice de aplicare:

AV6418 OTDR este folosit în principal pentru a măsura rețeaua FTTx, acesta oferă multifunctii într-o singură unitate.AV6418 oferă trei moduri de măsurare: modul manual (inclusiv modul de timp real și modul de mediu), modul auto și mort modul zonă.

Manual modul de măsurare: modul manual este potrivit pentru calificare operator care este familiarizat cu instrumentul.În acest mod de măsurare, pentru a obține rezultate mai precise, în timp real modul sau modul de mediu pot fi selectate dacă este necesar.

În modul timp real, schimbările dinamice de fibre cu lanț poate fi detectat în timp util, este foarte util atunci când aveți nevoie pentru a observa efectul și procesul de fibre fiind îmbinate sau conectat.

În medie, modul de măsurare, zgomotul din urmă poate fi suprimată, iar SNR(signal noise ratio) este îmbunătățită, prin urmare,rezultatul este mult mai exacte.În fapt, de cele mai multe ori medii este executat, mai mult zgomot în urmă este suprimată, și mai mult timp este petrecut pentru procesare de semnal.În practică, în medie, ori ar trebui să fie stabilite în mod corespunzător în funcție de necesitate.

Auto modul de măsurare: optimizat condițiile de măsurare sunt stabilite în mod automat, nu este necesar să operatorului să știi despre context complicat de cunoștințe și detalii suplimentare de operare.În acest mod, rezultate mai precise pot fi obținute atunci când buna medie ori sunt stabilite, dar va crește timpul de procesare a semnalului.

  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - optoelecs
  • Numărul De Model - AV6418

Rating

Scrie Un Comentariu