Stil Nordic Geometrie Model De Bucatarie Hol Covor Lung Covoare Dormitor Anti-Alunecare Covoare Living, Baie Etaj Mat Lavabil

  • 35.73lei
  • 99.21lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Bine ati venit la magazinul meu!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Descriere:

Caracteristici: moale si confortabil, culori mai luminoase, se întind puternic, nici pierderea parului.

Material: poliester,cu smocuri de suprafață, partea de jos este un punct de plastic non-alunecare de jos.

Grosimea aprox 6mm.

Dimensiune:40x60cm,40x120cm,50x80cm,vânzarea cu bucata, pretul este pentru 1 bucata mat, parcela conținutul doar 1 bucata mat.Dacă doriți să culoare efect de imagine, vă rugăm să cumpere 1 mic si 1 mare mat.

Dimensiune 40x60cm și 40x120cm vânzare de set, pretul este pentru 1 set, parcela cuprins includ 1bucată 40x60cm, și 1 bucată 40x120cm.Vă rugăm să citiți și să înțelegeți aceste inainte de a cumpara, nu-ți imagina să cred mat mici sau mari, multumesc!!!

Aplicație:living,sala de mese,dormitor,camera de studiu,coridor,intrare, și așa mai departe.

Sfaturi De Cumparare:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

Din cauza fotografiere și de scanare,diferite de afișare și din alte motive, culori poate unele diferențe în efect imagine, vă rugăm să înțelegeți.

Deoarece covorul este ori ambalate, astfel încât atunci când primiți covor, deschideți-l, poate te vei simti un pic ciufulit, aveți nevoie pentru a se agită covor,se poate face covor pentru a restabili buna.

Intrebare:Va exista un miros ciudat pe spate?

Răspuns:Nici un miros chimic când i-am deschis iar materialul este foarte moale.Cumpărat pentru noua mea camper pentru a păstra cizme și lăbuțele curate.

Întrebare:covor absorb murdăria și apa de la pantofi, după mersul pe jos în ploaie?

Răspuns:Da, functioneaza cu ploaie.Acesta absoarbe apa și murdăria de la pantofi, dar are nevoie pentru a freca tălpile de la pantofi.Nu contează, încă mai funcționează bine.

Intrebare:Pot folosi aceste covoare afara la intrare atunci când plouă?

Răspuns:mat am acquiered este în curte.Nu de mult ploaie în ultima vreme, dar pare destul de sigur.

Întrebare:Este acest produs mașină de spălat?

Răspuns:m-am spalat pe al meu în baie de mână și a fost bine.Un punct de detergent de vase și apă caldă.Rulati strans si inel de excesul de apă.Apoi atârnă pe o suprafață și lăsați să se usuce.Nu lăsați la soare pentru prea mult timp va dispărea.

Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe Eletmodvaltas.ro cum ar fi Visa, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Eletmodvaltas.ro,și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el .

Termenii De Livrare

Vom livrare de articole la adresa de livrare-ai lăsat în Eletmodvaltas.ro.Pentru că puteți primi comanda în mod normal,vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.

Politica De Returnare

Oferim garanție de satisfacție de 100%.Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere.Te rog, lasă-mă să știu.

Rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit.

Feedback-Ul Si Contactati-Ne

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv.Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, se așteaptă că suntem la sfârșit de săptămână.

  • Material - 100% Poliester
  • Covor De Vânzări - Terminat Covor (bucata)
  • Utilizarea - USA, Podea, Baie, În aer liber, Tabelul, BAR, EXERCIȚIU
  • Grupa De Vârstă - Adulți
  • Model Tip - Geometrice
  • Cerere - Bucătărie
  • Caracteristică - rezistent la apa, Rid-Rezistent, Anti-Alunecare
  • Stil - Stil Modern
  • Origine - China Continentală
  • Design - PERSAN
  • Model - TIPĂRITE
  • Technics - Masina De Facut

Rating

Scrie Un Comentariu