Femeile Unghii False cu Stele, Lună Model rezistent la apă Și Murdărie-Dovada Unghii False pentru Nunta, Datând de Uzura de Partid

  • 12.29lei
  • 27.36lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

Caracteristici:

Unghii potrivit pentru Fete: Nu mai mult timpul de uscare.Cu aceste presat unghiile, nu va mai avea nici pete sau pete.Salon de calitate la domiciliu în câteva minute.Obține manichiura perfecta, de fiecare dată, și este un remediu rapid cu unghii false.

Proiectat Unghii pentru Femei: Full unghii de design, practic lungime, face unghiile mai subțire și are o foarte realist si profesionist, ușor de aplicat și dezlipirea de unghiile tale reale.

Cadou bun: este trebuie să fie o alegere perfectă pentru tine de a cumpăra de unghii false, ca un cadou pentru mama ta sau ca un cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru Prietena ta.Așa că ei pot face o arta de unghii DIY acasă de la sine.

Aplicație: este înțelept din partea ta să poarte unghii false la o petrecere, nunta, matrimoniale, turism, vacanta, festival, ceai după-amiaza, la cumpărături sau în orice alte locuri.Ea este un util instrument DIY pentru nail art design.

După-Vânzare de Servicii: Dacă aveți orice problemă de produsul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să se ocupe cu problema pe care o întâlnim în termen de 24 de ore.

Caietul de sarcini:

Denumire Produs: False Unghii

Material: Rasina

Note:

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o subtilă deviere în dimensiune.

Conținutul pachetului:

24buc * Unghii False

1 * Lipici(1g)

Sau

24buc * Unghii False

24buc * Jeleu Lipici

FAQ:

1. Cât timp voi primi coletul?

În mod normal, este nevoie de aproximativ 2 săptămâni până la 4 săptămâni.Dacă țara dumneavoastră este mult mai de departe, timpul de livrare va fi mai mare.

Dropshipping vă rugăm să selectați ePacket / Eletmodvaltas.ro metoda de expediere.Acesta va fi mult mai rapid :)

3. Pot primi o rambursare dacă nu-l primească în timpul de livrare?

Da, desigur.Vă rugăm să ne contactați în primul rând.

Ne pot contacta agentul de transport pentru coletul de stare.

Dacă eu sunt un dropshipping, ce-mi puteti oferi?

VIP link-ul.

CSV sau alt document este permisă.

Recomanda produse de calitate pentru magazinul dumneavoastră.

  • Nume De Brand - Y&W&F
  • Origine - China Continentală
  • Numărul de Bucăți - COMBO

Rating

Scrie Un Comentariu