Tăietor de sticlă Stabilit pentru Runda a & Pătrat de sticlă Oțel Inoxidabil Sticlă Tăietor Kit pentru DIY Grădină Candelabru YN17

  • 51.37lei
  • 85.62lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Tăietor de sticlă Stabilit pentru Runda a & Pătrat de sticlă Oțel Inoxidabil Sticlă Tăietor Kit pentru DIY Grădină Candelabru YN17

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Reglabil pentru cele mai multe sticle: Latime adapteaza la 6cm, lungime adapteaza la 20mm.puteți tăia cu ușurință orice sticla pe care doriți cu această sticlă tăietor, cu excepția cazului în sticlă are gravat pe ea.

2. Durabil lame: Lame este fabricat din ascuți și greu de metal de oțel și a fost testat de tăiere de mai multe ori, dar încă mai funcționează ascuți și mare.

3. Reclamele DIY: Cu geam sticla cutter, puteți crea cu ușurință reclame decoratiuni.Acest lucru va crește reclame gândire și artistic sense.By decorarea unic și frumos viața, tu, de asemenea, contribuie la mediul înconjurător în loc să arunci sticle.

4. Ușor de utilizat: sticle poate fi ușor atașat la sticla de tăiere și set de accesorii oferite de noi permite sticle pentru a fi atașat ferm și stabil , astfel încât să puteți tăia mai multe sticle cu ușurință, fără prea mult efort.Astfel încât să puteți termina opera de arta ta chiar mai bine.

5. Multi-funcție: În viața de zi cu zi, există diverse activități de bricolaj, cum ar fi efectuarea de metri lămpi de metri de sticle, ceea ce face lumânare lămpi sau vaze din sticle rotunde, sau tăierea de jos a sticlelor în sloturi și pune ouă sau monede în ele.

Notificare:

1.Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Dimensiune Standard: 20*8*6cm

Modelul Standard greutate net: 470g

Pachetul Include:

1x Tăietor de Sticlă Set

  • Numărul De Model - 360786
  • Origine - China Continentală
  • Model Tip - Alte

Rating

Scrie Un Comentariu