Cititor de cod de eroare Cod De Motor Auto Detectare Diagnosticul de Scanare, Potrivit Pentru Protocol OBD II Pentru IOS/Android

  • 157.09lei
  • 261.79lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

DIY Consumabile : ELECTRIC

Nume de Brand : BTMETER

Origine : China Continentală Cititor de Cod de eroare Cod De Motor Auto Detectare Diagnosticul de Scanare, Potrivit Pentru Protocol Obd II Pentru IOS/Android

Despre acest articol

【CLAR LUMINA VERIFICA MOTORUL】 - ai o lumina de avertizare aprins pe tabloul de bord, dar nu doresc să plătească sute de a afla ce este în neregulă?Acest iCar Pro cititor de cod vă va ajuta să economisi bani și de a diagnostica cu precizie lumină motor de verificare problemă.Foarte usor de utilizat.

【UȘOR de MONTAT】 - majoritatea de mașini făcute în ultimele 2 decenii sunt dotate cu un OBD2 de diagnosticare port, pur și simplu găsi portul și conectați iCar Pro.

【Se POTRIVESC SI UITA】 - Cu dimensiunea micro și unică funcționalitate de economisire a energiei, care protejează bateria, este într-adevăr este posibil pentru a se potrivi și de a uita.UPGRADE de Firmware suport: vă Rugăm să contactați Vgatemall echipa.

【FUNCȚIONEAZĂ mai MULTE POPULARE OBD2 APP】 - Vgate iCar Pro WiFi Redus de Energie dispozitivul funcționează cu cele mai populare OBD aplicații.Vă rugăm să găsi instrucțiuni de descărcare pentru Android și iOS dispozitiv in descrierea produsului.

【AUTO COMPATIBILITATE】 - 12V vehicule pe benzină fabricat în S. U. compatibil cu standardul protocoalele OBD2 după 1996, 12V Lumina diesel vehicule cu o încărcătură de 6.5 T sau mai puțin sprijinirea protocoalele OBD2 după 1996. A nu se folosi pe o 24V putere de masini diesel.

  • Este Dispozitiv Inteligent - Da
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - HoldPeak
  • DIY Consumabile - ELECTRICE

Rating

Scrie Un Comentariu