De Dormit Panda Auto Ornament Mare Cadou Drăguț De Design Materiale De Înaltă Calitate Loc În Cazul În Care Orice Auto Interior Tablou De Bord Pentru Decoratiuni

  • 154.26lei
  • 308.58lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Puncte:

1.Pluș Material: Făcute de înaltă calitate din material de pluș, acest panda auto ornament este moale si confortabil la atingere și nu va zgâria pielea ta sau alte obiecte în mașină.

2.Manopera rafinat: Acest panda auto ornament este fabricat cu măiestria fine și materiale de înaltă calitate.Ea are o frumoasă și uimitoare versiune care se va adăuga farmec la interior masina.

3.Utilizate pe scară largă: Acest panda auto ornament pot fi plasate pe garderoba ta, de fereastră, de birou, dormitor sau pentru a adăuga unele inteligență și farmec.Este de asemenea potrivit pentru camera de zi sau calculator.

4.Mare Cadou: Surprinde pe cei dragi cu acest panda adorabil masina ornament de ziua lor, Halloween, ziua Recunoștinței sau de Crăciun.Este un cadou perfect pentru bărbați și femei care iubesc panda drăguț și accesorii.

5.Roman și Design Drăguț: Acest panda auto ornament este plin de vigoare și de distracție.Acesta va face sa zambesti de fiecare dată când îl văd.Puteți plasa oriunde în mașină și bucurați-vă de o atmosferă confortabilă

Descriere:

Acest panda auto ornament pot fi plasate pe garderoba ta, de fereastră, de birou, dormitor sau pentru a adăuga unele inteligență și farmec.Este de asemenea potrivit pentru camera de zi sau calculator.

Făcute de înaltă calitate din material de pluș, acest panda auto ornament este moale si confortabil la atingere și nu va zgâria pielea ta sau alte obiecte în mașină.

Proprietăți:

1. Tip De Element: Pânză Perna Panda Mașină De Ornament

2. Stare: 100% de brand nou

3. Material: ABS, plastic Polietilenic

4. Mat dimensiuni: 18*14 cm/7.08*5.51 ÎN

Lista De Produse

De dormit Panda Auto Ornament x 1

Pânză pad x 1

  • Material Principal - BUMBAC
  • Origine - China Continentală
  • Articol Greutate - 110g

Rating

Scrie Un Comentariu