Aliaj De Aluminiu Portabil Masă Oxford Pânză Pliabil Pliant Camping Drumetii Birou Picnic Masă Mică Terasă

  • 758.36lei
  • 1 516.71lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

Culoare: Rosu Portocaliu Albastru Argintiu

Material Cadru: Metal

Top Tip De Material Aluminiu

De Bază Tip Pliere

Mobilier Finisaj Aluminiu

Despre acest articol

UȘOR și COMPACT - Acest camp masă cântărește mai puțin decât 2.65 kg/1.2 kg, iar dimensiunea este de pliere 2.8*2.8*22.8 inci.Și vine cu un durabil sac de depozitare, puteți cu ușurință să-l împachetăm și să-l oriunde.

SUPER MARI DIMENSIUNI - Nostru de pliere masă de picnic desfasurata este 22.05*16.14*15.75 cm (L*W*H).Mari decât cele mai comune birou și este suficient pentru nevoile dvs. în aer liber.Spațiu de economisire a 2 straturi de proiectare a vă oferi chiar mai mult spațiu pentru a pune mâncare și băutură!Nivelul de sus poate fi utilizat pentru alimente și jocuri; nivelul de jos oferă spațiu de stocare suplimentar și poate ține băuturi.

SUPORTĂ PÂNĂ LA 44lbs/20KG - Acest camping masă adoptă grele rip stop 900D rezistent la rupere Oxford pânză tesatura de top de masă și ușoare cadru din aliaj de aluminiu, suficient de robust pentru toate nevoile dvs. în aer liber—Backpacking, Camping, GRATAR si Picnic.Suporta pana la 44 kg/20 kg.

UȘOR DE configurat - Nu sunt necesare unelte!Cadrul de bază al nostru portabil de masă în aer liber este conceput pentru a pop-up și ori cu ușurință.Sale unice de design balama permite ușor și robust conexiune la partea de sus masă.Doar deschide-l și atașați partea de sus masă și sunteți gata pentru a merge!

Conținutul Pachetului:

1*tabelul 1*Oxford pânză de sac

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

3. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă găsiți orice probleme pe produsul nostru și vom fi bucuroși pentru a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc!

Tag-uri: masă portabil

  • Numărul Aplicabil - 2 Persoane
  • Origine - China Continentală
  • Forma - Dreptunghi
  • Aplicarea de beton - Masă În Aer Liber, masa de gradina, Masă de Picnic
  • Nume De Brand - Înveselește-Te
  • Material - Metal
  • Stil - Simplu și modern

Rating

Scrie Un Comentariu