Gonflabile Pernă pentru Gât cu Brevet Supapa Portabil H-shap Moale Pernă de Călătorie Avion Masina Gât Restul Pernă de Călătorie Accesorii

  • 61.13lei
  • 111.12lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Gonflabile Pernă pentru Gât cu Brevet Supapa de Stocare de Telefon Portabil H-formă de Pernă Moale Protecția Gât Culoare Solidă Avion Pernă de Călătorie Mașină de Gât Restul Pernă de Călătorie Consumabile

Descriere:

H-forma permite diferite poziții confortabile.Gât îngust pod poate fi poziționat în gât, sau chiar sub bărbie.Schimba postura dumneavoastră și de a evita tensiune și rigiditate a gâtului și înapoi.Faceți clic pe închidere în siguranță detine lățime reglabilă, care poate fi ajustat în mod liber.

H-formă de perne sunt folosite pentru a sprijini cap, gât și talie, scuti de presiune și durere în umăr și zona gâtului în timpul lucrului, care zboară, ciclism, călătorie, și vă ajută să ia un pui de somn sau de a adormi în timpul pauzei de masă sau pe un avion, tren sau masina.

Acesta este fabricat din PVC de înaltă calitate și lână tesatura materialului.Patentat supapa are o clapa care previne aer de la evadarea.Datorită deschiderii mari, gât perna poate fi umflat cu 2 - 3 respirații (în funcție de volumul pulmonar).

Lungimea acestui produs este de 30 cm, lățimea este de 20 cm, iar înălțimea este de 6,5 cm.Pălăria este foarte pufos, și îl puteți folosi în orice poziție.Deci, vă puteți proteja de aer conditionat, lumina, sau alți ochi.

Ușor și portabil, gonflabila de calatorie perne sunt potrivite pentru birou, uz casnic, autobuz, masina, avion, tren, călătorie lungă, etc. De asemenea, un cadou pentru mama, tata, copii, iubita, iubitul, prietenii, coleg și persoanele cu spondiloza cervicala.

Nume Produs: Perna Pentru Gât

Material: PVC, Tesatura Lână

Utilizare: Perna

Caracteristici: Culoare Solidă, Portabil, în formă de H

Detalii Dimensiuni:

L: 30cm/11.81", W: 20cm/7.87", H: 6.5 cm/2.56"(Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Pernă pentru Gât

sau

1 x Pernă pentru Gât

1 x Detașabil Pălărie

  • Tip - Altele
  • Origine - China Continentală
  • Dimensiune - M

Rating

Scrie Un Comentariu