Nano Sclipici Bandă Bandă adezivă Adulți DIY Detașabilă Dublă față-Verso Bandă Creative pentru vârf de cuțit de Jucărie Face Manual Mingea Suflare Bule

  • 3.54lei
  • 5.88lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

【Puternic Non Marcajul Bandă】: Reutilizabile puternic banda adeziva este făcut de nano-materiale, cu adsorbție puternic și rezistent la apa.Dimensiuni: Grosime 0.7 mm, Lungime 2m/78.74 inch.

【Unic Banda adeziva】: Proiectat cu sclipici, puteți adăuga, de asemenea, rasina, margele, paiete, sau orice altceva vă place.Puteți, de asemenea, forma în orice formă doriți.

【Banda pentru Ambarcațiuni】: manual DIY suflare bule vârf de cuțit de jucărie, vă dau un minunat DIY crafting experiență și să aducă o stare de spirit buna.

【Minge Face Metoda】: 1. Taie o parte din bandă (cât mai mult posibil); 2. Împăturiți-o în jumătate și a pus în paie și materialele de BRICOLAJ, și prindeți marginile ușor; 3. Lacrima pe suport de hârtie pe suprafața, și să acorde o atenție nu lipiți partea de mijloc împreună; 4. Sufla bule cu paie.

【】 Caracteristici: banda este rapid și ferm lipite, rezistent la temperaturi ridicate, de înaltă rezistență, și ușor de utilizat, după ruperea.

Caietul de sarcini:

Material: Nano

Dimensiunea Diagramă:

Grosime 0.7 mm, Lungime 2m/78.74 inch

Pachetul Include:

1 Rolă De Bandă

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor erorilor datorate manuală de măsurare și diferite monitoare.

  • Numărul De Model - Față-verso
  • Tip - banda
  • Origine - China Continentală
  • DIY Consumabile - Vopsea Si Decorare

Rating

Scrie Un Comentariu