USB Cablu Pad Număr Redus de Zgomot Plug și să se Joace cu Fir Mecanice Tastatura Numerică Ergonomic, Portabil pentru Notebook-uri

  • 67.54lei
  • 140.73lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

USB Cablu Pad Număr Redus de Zgomot Plug și să se Joace cu Fir Mecanice Tastatura Numerică Ergonomic, Portabil pentru Notebook-uri

Caracteristică: 1. Plug and Play: cu fir tastatura numerică este alimentat de interfață USB, nici o sursă de alimentare externă necesară, nu este nevoie de drivere suplimentare, poate fi folosit prin conectarea la calculator cu conexiune stabilă.

2. Ergonomic Numpad: numpad a 19 taste, fiecare cheie este ultra sensibil și ergonomic, conceput pentru a vă oferi mai confortabil unghi de înclinare și de a ajuta la reducerea presiunii de pe încheietura mâinii.

3. Compatibilitate mare: premium mini USB cablu tastatura numerică funcționează cu diferite tipuri de laptop-uri și computere.Suport pentru , pentru , pentru OS X sistem.

4. Compact și Portabil: tastatura numerică este portabil si greutate redusa, ideal pentru calatorii de afaceri sau pentru utilizarea de zi cu zi, mai ales pentru prelucrare foi de calcul, documente contabile, financiare sau aplicații.

5. Manopera rafinat: Cu fir mecanice tastatura numerică cu negru clasic aspectul, precum albastru, violet și roșu, iluminare RGB, mai mic lucru de zgomot și confortabil apăsarea sentiment, nu este ușor să cadă.

Caietul de sarcini:

Tip de element: USB Cablu Tastatura Numerică

Material: ABS

Tip de interfață: USB

Număr de Taste: 19

Metodă De Conectare: Prin Cablu

Culoare: Albastru, Violet, Rosu

Aplicabile Echipamente: Potrivit pentru laptop-uri, calculatoare, etc.

Aplicabile Sistem: Suport pentru , pentru , pentru OS X

Lista de pachete: 1 x USB Cablu Tastatura Numerică

1 x Manual

Cum să utilizați: Plug and Play

Tag-uri: usb cablu număr pad

  • Nume De Brand - VBESTLIFE
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu