Capacitate mare de Monede Organizator de Numerar Plic Portofel Curea Ajustabilă pentru Barbati Femei Portabil Sac de Curea Masina de Monede Titularul G5AB

  • 95.14lei
  • 125.18lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

OOTDTY

ANTI-FURT DE PORTOFEL.Există cu curea ajustabilă, convenabil pentru tine buclă pe scaune auto, centura.Lucrari de mare ca o masina monedă organizator, curea geantă, plicuri pentru bani, buget, portofel, distribuitor de monede, monede titular, la îndemână în poșetă.

COMPACT - MONEDĂ NUMERAR ORGANIZATOR GEANTĂ.Această monedă și bani organizator pungă - este profesional proiectat, strictă și precisă de măsurare dimensiune, special concepute pentru deținerea American monede, Euro, monede, diferite de numerar.Perfect pentru organizarea de dolari, euro, bancnote și monede, precum sferturi, nichel, monezi, dimes.

DURBBLE.Făcute de calitate de top canvas pânză material impermeabil, rezistent la uzură, Compact,usor si foarte rezistent.Moneda recipient folosit nu numai în mașină, dar, de asemenea, utilizate în casa ta, birou, sau oriunde ai nevoie de monede.

MAI MULTE COMPARTIMENTE, DE MARE CAPACITATE. 8 individual pentru monede sloturi-, deține până la (Euro-monede): 33 X 1 cenți; 30 X 2 cenți; 33 X 5 cenți; 27 X 10 cenți; 24 X 20 cenți; 23 X 50 cenți; 22 X 1 euro; 24 X 2 euro.

VARIETATE DE OCAZII.Foarte potrivit pentru chelner, contabili, colecționar de monede, portbagaj driver.Un îndemână monedă organizator cutie pentru orice vehicul.Această monedă schimba organizatorul este universal se potrivesc pentru orice pentru masina, camion, motocicleta.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: Panza

Dimensiune: 20x6.5x9.5cm/8x2.55x3.74in

Lungimea totala a curelei:Aprox.110cm/43.30 în

Greutate: Aprox. 550g

Pachetul Include:

1 Bucată De Monede De Numerar Organizator Geantă

Notă:

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • CN - Guangdong
  • Numărul De Model - G5AB12SZ300548
  • Material - Panza
  • Tip - Saci De Depozitare
  • Caracteristică - Eco-friendly
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu