Grafic Tranzistor Tester Kit LCR Triodă ESR PWM Semnal dreptunghiular DIY Piese

  • 506.13lei
  • 532.77lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Acest produs este fabricat și comercializat de catre magazinul nostru, toate care folosesc autentic de înaltă calitate componente.Original ATMEGA pachetului este de brand nou IC și profesional de producător este de grad militar PCB, pentru a asigura precizie de testare și fiabilitate!

Cele mai recente afișaj grafic versiune de tranzistor tester are de înaltă precizie de măsurare și afișare grafică.Rezultatele măsurătorilor sunt afișate direct în formă de componentă simboluri, care este convenabil și intuitivă.Operațiunea cheie este schimbat la rotary codificare comutator pentru a selecta meniu și de control, care este simplu și convenabil de a folosi.Bun venit pentru a achiziționa!

De bază a circuitului de performanță:

Model produs: JS-56-108

Tensiune de alimentare: DC 5.5-12V (conceput pentru a utiliza 9V 6F22 baterie)

Curent de lucru: 24mA @ 9V

PCB dimensiune: 75 * 63 mm

Greutate set unic: 0.080 KG

Funcții principale:

1: Un singur buton de măsurare a funcționării, întârziere oprire automata.Turn-off actual este doar 20nA, sprijinirea funcționării bateriei.

2: detectarea Automată a PNP și NPN tranzistoare bipolare, N și P channel MOSFET, JFET cu efect de câmp tranzistor, diodă, duble diode, tiristoare, rezistență, capacitate, inductanță.Pin definiție și factor de amplificare de curent (B) a tranzistorului și tensiune de conducere (Uf) a emisiilor de joncțiune sunt detectate automat.La tranzistor Darlington pot fi identificate prin prag ridicat de tensiune și curent mare factor de amplificare.

3: dioda de protectie in interiorul tranzistoare bipolare și MOSFET pot fi detectate și afișate pe ecran.Pragul de tensiune și poarta capacitate de MOSFET poate fi măsurată.

4: Se sprijină măsurarea a două rezistențe, și potențiometrul poate măsura, de asemenea,.Rezoluția maximă de măsurare a rezistenței este de 0,1 Ω, iar cea maximă de măsurare valoare este de 50 m Ω.

5: capacitatea gama de măsurare este de la 25pf să 100mF (100000 UF).Rezoluția poate ajunge la 1 pF.Acesta poate detecta echivalentul rezistență serie (ESR) de capacitate mai sus 0.09 UF, cu o rezoluție de 0,01 ohm.Se poate afișa tensiunea pierderea de valoare a condensatorului, și se adaugă separat on-line de masurare ESR funcție de condensator.Se poate măsura direct capacitatea și VSH condensator on-line (pe circuit), care este convenabil pentru întreținere și găsirea vina.

6. Inductanța gama de măsurare este de 0.01 MH-20H, în caz contrar acesta va fi afișat ca rezistență.Dacă DC valoarea rezistenței de inductanța este mai mare decât 2100 Ω, acesta va fi, de asemenea, afișate ca rezistență.

7: Se poate afișa simbolul direcția corectă pentru cele două diode, și afișa înainte de cădere de tensiune, în același timp.LED-ul este detectat ca o diodă, și înainte de căderea de tensiune este mai mare decât valoarea normală.Dual LED este detectat ca dual LED.În același timp, LED-ul luminează intermitent, care este foarte intuitiv.

8: timpul pentru fiecare test este de aproximativ două secunde.Numai de măsurare de mare capacitate și inductanță va lua o lungă perioadă de timp.

Noul dialog funcție este adăugat.Următoarele funcții pot fi selectate prin meniul de ușor rotirea codificare întrerupător:

1. Val pătrat generator de semnal poate selecta built-in val pătrat semnale în gama de 1HZ-2MHZ;

2. PWM-pulse width generator de semnal poate genera 1-99% semnal modulat de durata impulsului;

3. Frecvența funcția de metru poate testa semnal de frecvență de 1HZ-25KHZ sau mai mare (în acest moment, precizia este ușor redusă)

Tag-uri: grafic tranzistor tester kit

  • Nume De Brand - NoEnName_Null
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu