652D Sport de Apă de Băut Sticla cu Filtru și Paie, 750ML 0.01 Microni BPA Gratuit în aer liber Sticla de Apa pentru Călătorie, Camping, Drumetii

  • 67.40lei
  • 97.68lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

OOTDTY

MARE GRADATE de PROIECTARE ȘI FUNCȚIA: inclus Filtru pentru o gamă mai largă de utilizare.Potrivit atât pentru băuturi calde și reci.Indiferent, în interior sau în aer liber, băut sticla este proiectat pentru toate vârstele și toate activitățile.

UȘOR de TRANSPORTAT ȘI DE UTILIZAT: Ușor și non-alunecare și ușor de ținut cu caneluri design, și puteți atârna cu curea.O mână apăsați în jos și capacul de deschidere a avea o băutură rapidă.

ECO-FRIENDLY MATERIALE: Realizate din non-toxice BPA gratuit TRITAN plastic, capac din material de calitate alimentară.Contribuie la protecția mediului și de a salva bani cu materiale reciclabile.

Etanșe ȘI de MARE CAPACITATE: Sigură și etanșă tot calendarul.De etanșare cioc și guri de aerisire complet în timp ce capacul este închis. 750ml sticlă de apă vă oferă o mulțime de apă, atunci când merge afară.

SERVICII: satisfactia Dumneavoastra este nostru topuri prioritate, vă rugăm să fiți siguri de a achiziționa produsul nostru.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau aveți întrebări, vă rugăm să simt liber să contactați-ne.

Caietul de sarcini:

Material: TRITAN

Culoare: Alb/Albastru

Greutate pachet: aprox.218g

Dimensiune: aprox.240x80mm/9.44x3.15în

(Mai Multe Dimensiuni Detaliu, Te Rog, Vezi Foto.)

Pachetul Include:

1 buc Filtru de Apa Portabil Sticla

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

  • Capacitate - 701ml-800ml
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu