W Alimentat cu energie Solară Lumină Simulare de Piatra Lampa lumina Reflectoarelor Decor Alb Rece IP65 Impermeabil Pentru aer liber, Grădină cu Gazon, Gradina

  • 65.68lei
  • 131.40lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

Solar Rock Lumini în aer liber absorbi lumina soarelui timp de 6-8 ore în timpul zilei și poate în mod continuu emit lumina pentru mai mult de 8 ore pe noapte.Se simte o scădere în jur de luminozitate, apoi în mod automat strălucește în întuneric.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Solar Rock Lumini

Material: rasina + ABS

Panou Solar: 2V 40ma siliciu amorf

Sursa de lumina: 4 LED-uri

Temperatura de culoare: alb rece

putere: 5W

Tip baterie: 600mAh NiMH baterie

Timp de încărcare: 6-8H

Timp de iluminare: 8H

Modul de Control: comutare + lumină de control

Rezistent la apă evaluare: IP65

Greutate produs: despre 470g

Dimensiune: 12 * 15 * 10cm/4.72*5.91*3.94 în

Lista De Ambalare:

Solar Rock Lumini*1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Robust Și Durabil】Înaltă calitate rășină este folosit pentru a crea un Solar Rock Lumina, care este durabil.Nu va dispărea, chiar dacă vă păstrați-l în afara pentru o perioadă foarte lungă, și este destul de greu.

2.【Solare de Economisire a Energiei】Nostru Solar Rock Lumini în aer liber poate fi folosit pentru mai mult de 8 ore pe timp de noapte după ce absoarbe energia solară pentru 6-8 ore în timpul zilei.Built-in senzor de lumină, fără cabluri sau sursă de alimentare externă necesară, în mod automat se aprinde în întuneric.

3.【Rezistent la apă Și Durabil】Această Solare de Gradina de Rock Luminile sunt realizate din metal de înaltă calitate, care este durabil, rezistent la apa, si rezistente la coroziune, ceea ce înseamnă că solare de gradina, lumina poate fi folosit pe timp de ploaie sau zăpadă de zile.

4.【Largă de Aplicații】Nostru Rock Lumini Solare sunt perfecte pentru nunti, petreceri, mese, terase, dormitoare, ferestre, balcoane, pereti, Crăciun, ziua Recunostintei, zile de naștere, și nici iluminat decor pentru interior sau pentru exterior.

5.【Cadouri perfecte】Solare Alimentat Rock Lumini sunt, de asemenea, cadouri ideale pentru inaugurare și grădinărit, și este, de asemenea, cadoul perfect pentru Halloween, ziua Recunostintei, Crăciun, Ziua copilului, Ziua Mamei, Ziua de nastere, etc.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu