Multimetru Iluminare Lanterna Sensibilitate Reglabila Electrician Automată Metru Tester de Tensiune Rezistență Frecvență M4YD

  • 20.42lei
  • 32.91lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

OOTDTY

Acest multimetru digital portabil este un instrument trebuie să aibă pentru toate electricieni.Acesta oferă stabile, performante, consum redus de energie, si un design nou, makings este idealmeasuring instrument pentru un game largi de utilizatori.

Cu capacitatea de a măsura DCvoltage, ACvoltage, rezistență, capacitate, acest multimetru digital este versatil și de încredere.Non contact funcția de detectare a asigura siguranța utilizatorului prin furnizarea de memento în timp util, makings este alegerea perfecta pentru orice electrice de măsurare de sarcini.

Concepute pentru electricieni și entuziaști DIY, acest multimetru digital este potrivit atât pentru profesioniști și amatori.Dacă sunteți de lucru pe instalații electrice, depanare circuite, sau testarea componentelor electronice, acest instrument vă va satisface toate nevoile de măsurare.

De reparații acasă pentru aplicații industriale, acest multimetru digital poate fi utilizat în diverse scenarii.Dacă aveți nevoie pentru a verifica pe de o priză, verificați continuitatea unui circuit, sau diagnostica componente defecte, acest instrument va oferi măsurători precise și fiabile de fiecare dată.

Gata de a experimenta confortul și fiabilitatea de acest multimetru digital.Designul său inovator, combinate cu game largi de funcții de măsurare, face du-te la instrument electrice pentru orice proiect.Nu ratați pe acest instrument esențial care va face munca mai ușoară andsafer.

Caietul de sarcini:

Material:ABS

Dimensiuni:Ca Imaginea Prezentată

Culoare:Negru/Roșu

Pachetul Include:

1 Set Multimetru Digital

Notă:

① .Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

② .Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

  • Numărul De Model - M4YD10SC401049
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - ANENG
  • DIY Consumabile - ELECTRICE

Rating

Scrie Un Comentariu