Mini USB de Încărcare Suport Plug and Play USB Încărcător Ceas de Înlocuire față-verso Magnetic pentru Galaxy Watch 5 4 pentru AirPods Pro 2

  • 22.82lei
  • 34.54lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Mini Ceas Încărcător Wireless Plug and Play USB Portabil Încărcător de Înlocuire față-verso Magnetic pentru Apple/Samsung Galaxy Ceas pentru AirPods Pro 2

Caracteristică:

1. Inovatoare Dublă Față de Încărcare: Independent dual watch (pentru Apple, Samsung) modulul de încărcare, pluggable, poate fi separat conectat la interfață de Tip C dispozitive (mobile de alimentare, cap de încărcare, laptop, telefon, tabletă) pentru a încărca ceasul, și pot percepe ambele părți.

2. Eficient și Rapid de Încărcare: Stabil inducție magnetică de încărcare, încărcare de mare viteză modul, în mod eficient, oferind eficiență de încărcare, cu o putere maximă de ieșire de 3W, care durează aproximativ 2 ore și jumătate pentru a încărca complet, făcându-l comparabil cu cel original viteza de încărcare.

3. Stabil Adsorbție de Încărcare: magnetic Puternic de adsorbție fără întârziere.Echipat cu un built-in în condiții de siguranță de mare viteză de încărcare magnetic module, ceasul poate absorbi instantaneu magnetism puternic fără întârziere.Este stabil și poate fi încărcat cu o singură atingere, asigurarea stabilității, fără alunecarea sau faceți griji în privința încărcării întrerupere.

4. Mai multe Protecția Design: Un nou upgrade inteligent regulator de tensiune cip care stabilizeaza curentul de ieșire și maximizează durata de viață a bateriei de ceas; rezistente La căldură ABS+coajă din aliaj de aluminiu este rotund și neted, cu o textura buna.Are puternice inteligent de reglare a temperaturii și căldurii de performanță, și nu arde atunci când plătesc pentru o lungă perioadă de timp.Este în siguranță și protejează ceas

5. Portabil și Compact Design: Ea nu ocupă spațiu și este ușor de depozitat.Acesta este dotat cu o frânghie gaura de proiectare și pot fi plasate la intrarea sau atârnat pe sac.Acest încărcător fără fir este potrivit nu numai pentru munca la domiciliu, dar dacă sunteți pe o călătorie de afaceri sau de călătorie de afaceri, acesta va fi partenerul tău de călătorie.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Produs material: aliaj de Aluminiu+ABS

Culoare produs: Negru

Produsul intrare: 5V 1A

Produs de ieșire: 3W

Încărcare frecventa: 110-205KHz

Încărcare de la distanță: ≤ 2mm

Eficiența de încărcare: ≥ 75%

Compatibil și aplicabile: Compatibile pentru Apple Watch Generație 1-8/SE/Ultra/Nick/Helms, pentru Airpods Pro 2; pentru Samsung Galaxy Watch 3/4/5/(1/2 generație poate fi decât plat acuzat fără magnetic de aspirație)

Dimensiune produs: 35.4x69.2x11.2mm/1.39x2.724x0.44inch

Greutate netă produs: 28.2 g

Sfaturi: piața de identificare suprafață este potrivit pentru încărcare ceasuri de Mere, în timp ce circulară de identificare suprafață este potrivit pentru Samsung ceasuri

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Încărcător Wireless

  • Nume De Brand - vanpower
  • Origine - China Continentală
  • Tip - Încărcătoare

Rating

Scrie Un Comentariu