Cruci Pentru Meserii Set De 30 de Copii Cruci de Lemn Pentru Centerpieces Mini Cruci Set Pentru Adulți Copii Cadouri DIY Cruci Pentru

  • 45.01lei
  • 90.07lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Aceste cruci de lemn nu sunt doar accesorii decorative, dar, de asemenea, simboluri ale speranței și iubirii.Ei vor inspira copiii și familia pentru a trăi cu recunoștință și bucurie.Acestea sunt ideale pentru absolvire, ziua de naștere, de Crăciun, sau orice alta ocazie.

Caietul de sarcini:

Nume: Cruci pentru Meserii

Material: lemn de Lotus

Dimensiune: aproximativ 42*24*5mm/1.65*0.94*0.19 în

Culoare: Maro

Lista De Ambalare: 30*Cruci Mici

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Din lemn Copii Cruci: 30 de piese de cruci de lemn te așteaptă, fiecare cu o textura unica si culori naturale de lemn.Ele sunt de asemenea potrivite pentru examene.

2.Transporta pur și Simplu: Aceste cruci de lemn sunt mici și portabile, ceea ce le face ușor de transportat în buzunar sau în rucsac.Ei au, de asemenea, acționează ca un noroc pentru tine și copiii tăi, oriunde te duci.

3.Variabilă de Aplicare: Aceste cruci de lemn sunt potrivite pentru diverse activități, cum ar fi de absolvire, școala se întoarcă zi, botez, sau de comuniune.Ei au, de asemenea, reflectă credința copiilor și realizări.

4.Cruci Decorative Set: Aceste cruci de lemn sunt versatile și pot fi utilizate ca cercei, pandantiv colier, lanț cheie, sau mătănii.Ele sunt un mod de a demonstra stilul tau.

5.Cadou adorabil: Aceste cruci de lemn au un stil simplu, care adaugă farmec la orice casa sau masina.Sunt un suvenir minunat pentru familia ta și prietenii care prețuiesc fermecător meserii.

  • Material - Lemn
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu